| MARGARETA199734 a întrebat:

Am o mică problema, sunt cu viitorul meu soț de aproape 4 ani si in mai puțin de o luna vom avea o fetița!
Problema este ca sunt foarte sensibilă când vine vorba de el, si asta nu doar de când sunt însărcinată si înainte, adică dacă îmi spune ceva gen " lasă-mă in pace, sau m-a jignește fără sa își dea seamănă " Îmi dau lacrimile, nu-i spun nimic, m-a duc la el si i-l pup Si i-l las sa se liniștească, când vine vorba de el sunt foarte sensibilă, si dacă nu greșesc eu îmi cer scuze si m-a retrag.
Nu vreau sa mai fiu așa sensibilă, si plângăcioasă, ce a-și putea sa fac?
Știu ca nu o face intenționat, pentruca nu e nimeni perfect si toți greșim.

Răspuns Câştigător
| Mayhem666 a răspuns:

Daca asta este firea ta, nu ai ce sa faci. Poti sa incerci sa te abtii din a mai plange, dar daca tu de fel esti mai sensibila, nu cred ca vei reusi.

Răspuns utilizator avertizat
| GdX a răspuns (pentru Mayhem666):

Copile, femeia naste intr-o luna. Este din cauza sarcinii. Are hormonii dati peste cap. E o bomba hormonala. O sa aflii mai tarziu.

5 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Sensibilitatea "excesiva" se poate datora si sarcinii. Va trece.
Sotul tau poate e recalcitrant tot din acel motiv: trebuie sa stea "in parcare", "infometat" (winking ), fara mari perspective, inca un sfert de an.
Fii bucuroasa daca este un calugar nervos si nu un hoinar care umbla cu alte vagaboande.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Bula):

O prostie de raspuns desigur

| MihaelaDart a răspuns:

Daca te stie cum esti ca persoana si tu de asemenea, acest mic defect nu ai cum sa-l schimbi, asa cum nici el nu se poate in anumite exagerari ale lui.

Si eu sunt exact la fel ca si tine si nu numai sensibilitatea fata de sot, in general cand cineva imi vorbeste urat, ma jigneste, incep sa lacrimez imediat.

Asta este ca avem un suflet curat si lacrimile vin fara voia lor. Stai fara grija ca daca el te iubeste si are grija de tine, nu te va pierdde pentru asta.

Nastere usoara si o bebita sanatoasa! :*