| Foreveraloone a întrebat:

Am o mica problema. Vreau sa-i fac un cadou de 8 martie unei prietene foarte bune. M-am gandit sa-i iau niste flori, dar mi-am adus aminte ca mi-a spus acum ceva timp ca nu-i plac florile. Mi-am pus in cap sa-i da un martisor, dar oare e prea banal? Oricum pana la urma gestul conteaza.Credeti ca un martisor si o imbratisare e suficient, doar pana la urma gestul conteaza nu?

Răspuns Câştigător
| Psss a răspuns:

Salut eu cred ca daca te iubeste va fi destul o simpla felicitare si un martisor.

6 răspunsuri:
| superdorex a răspuns:

Da, pentru ca in fond gestul conteaza si uite trimite-i si acest videoclip:
http://youtu.be/eqQmGHiPBpQ

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Da...ar fi un gest frumos. daca nu cumparai ceva cum ar fi un lantisor cv spefcialbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frumos din partea ta.
Da ai putea sa ii dai un martisor brosa, de o forma frumoasa, sau un martisor care ar putea fii purtat la gat, facut dintr-un material putin mai solid.
Sunt cu miile crede-ma.
Sau nu conteaza, dar ii poti lua ceva ieftin la pret si simbolic pe care sa-l poarte cu drag. Orice cadou e frumos intr-o prietenie, nu conteaza ce e.
Mult succes.

| Foreveraloone explică:

Vreau sa spun ca nu e iubita mea inca.Ci doar cea mai buna prietena si voiam ca ei sa-i daruiesc ceva special...Multumesc de sfaturi

| Gogulita a răspuns:

Sau daca vrei sa fii original gasesti tu ceva...de exemplu duo la cinema si pune-i o,, carpa'' pe ochi sau cv sau fa-i o cina romantica, dar sa fie facuta de tine...crede-ma va fi surprinsa

| uuueeeccc a răspuns:

O cina romantica facuta de tine...va ramane