Cu toată sinceritatea îți spun că dacă nu îți găsești liniștea în singurătate și nu ești bine tu cu tine însăți nici o altă persoană nu va reuși să te împlinească.Și uite că ești încă în picioare cu toate că ai piedut persoane dragi ție și treci prin diverse probleme, dar asta-i viața și trebuie să mergem înainte și să ne bucurăm, să ne trăim fiecare zi ca pe-o sărbătoare! Fii tare și nu te lăsa!
Asta este, nu putem face prea multe lucruri in privinta evenimentelor negative. Oricat ai incerca, nu puteai oprii cu nimic asta.
Adopta stoicismul și reziliență; găsești soluții sa te adaptezi prin maniere pozitive la situațiile nefavorabile din viața ta, gen folosești psihologia inversa! când toate merg pe dos tu găsești moduri constructive de a deveni cea mai buna versiune a ta, aceste situații grele le vezi dintr-o altă perspectivă, că și cum ar fi un nou inceput al vieții tale nu sfârșitul.
Cumva te inteleg,si mie mi-au murit bunicii anul acesta,mi-am dat demisia de la locul de munca ca nu mai puteam si relatie nu am avut niciodată.
Insa viata ne incearca si ne caleste,da e greu, foarte greu, insa incercarile astea sunt facute sa ne faca mai puternici.
Asa eram si eu inainte puneam capul pe perna si mi se intorceau toate gândurile inapoi pana am inceput sa nu mai imi pese si toate s-au rezolvat cu timpul.
Incearca sa te liniștesti si sa ai rabdare, intr-un final toate se vor rezolva, tu depuneti CV-uri sa te poti reangaja si se vor rezolva cu timpul.
Mult succes si sănătate
In primul rand te indrepti spre un nou job.
Apoi ce sa iti spun, acceptam toate asa cum sunt, oricum trecatoare toate, pana si necazurile noastre.
Seara linistita,
Credinta credinta credinta
Daca ai murii acum ce ai realizat?
Si vezi ce mai vrei sa faci?
Vrei sustinere nu cauta printre straini du-te la orice biserica deaproape gasesti un duhovnic bun el te poate ajuta. Ia roaga-te pentru tine, pentru cineva pe care vrei sa il ajuti, nu cred ca esti cea mai necajita persoana de pe pamant, sunt altii si mai si si cu credinta le-a trecut pe toate. Toate sunt randuite nu sunt controlate de noi decat atunci cand ne incapatanam fara un motiv si ne intoarcem de unde am plecat. Iti e frica de moarte? Daca da concentreazate nu pe situatia ta ci pe tine, pe a oferii si a realiza ceva. Succes! Cam dur dar asta e realitatea, trezirea si da investeste cu suflet in ce vrei.Fa rai din ce ai
Vorba aceea: necazul nu vine niciodata singur. La tine s-a spart sacu', dar ceea ce nu te omoara, te face mai puternic.
Ramai alaturi de ceilalti membrii ai familiei. Aveti nevoie de sustinere reciproca. Petreceti sarbatorile impreuna si nu uitati de Dumnezeu!
Suna foarte dificil și mă îndoiesc că am putea avea idee prin ce treci dar un lucru sper să îl înțelegi, faptul că nu ești singură fiecare dintre noi se lupta și îți spun asta pentru că si eu am incercat sa fug, să mă țin ocupat ceea ce ajuta dar nu va opri acele gânduri nocturne, pentru că mintea ta incerca sa proceseze tot ce s-a întâmplat.și nu se va opri daca nu ii oferi răspunsuri așa că vorbește, cu oricine consideri apropiat vorbește despre ce sa întâmplat, despre ce simți și încearcă să accepți ca sa întâmplat, deși e tragic mici bucurii în viața încă se afla acolo trebuie doar sa le cauți, însuși căutarea mă menținut pe linia de plutire în anumite momente, viața se schimbă de pe o zi pe alta....in bune și rele așa că da tot ce poți să mai reziști încă o zi și caută cea mai mica bucurie pe care o găsești.
Sfaturi bune sunt la tot pasul, dar mai greu e să le accepți. Cum se spune:,, niciun filozof nu a îndurat vreodată cu răbdare o durere de dinți,, Dar, după atâta rău, binele va veni obligatoriu. Așa e viața – trebuie să ai mereu o curiozitate pentru ce va urma și să te lași surprinsă de momentele frumoase care vor apărea după cele grele. Tu trebuie doar să ai grijă de tine și nimic mai mult.
Mergi la biserica si vorbeste cu un preot, fiindca acolo iti vei gasi linistea si te va ajuta sa mergi mai departe.