| benyanna a întrebat:

Am o pisicuta de 2 luni si i-a cazut patu pe gat in momentul ala mia tremurat putin apoi s-a pus in pat sa doarma de cateva ore doarme incontinu capul sil misca destul de bine insa vad ca respira mai repede decat de obicei cand il atinc la gat nu plance se misca putin credeti ca va fi bine si daca va fi bine pana maine va avea probleme in viitor pisica e foarte activa insa decant isa intamplat accidentul nu mai are chef de nimic doarme incontinu incidentul este de azi 5.4. 2018 va rog sa ma ajutati ce pot face cum pot sa stiu ca nu are nimic grav la gat nu am bani sa ma duc la veterinar alfel ma duceam imediat fara sa mai pun intrebari astp raspunsuri si ajutor va multumesc

5 răspunsuri:
| Adrian_Mares_1972 a răspuns:

Daca merge pe picioarele ei pana la urma nu este grav. Daca nu se mai ridica din pat(sau unde doarme) este.Nu-i mai umbla la gat,cap,las-o in pace, daca nu are fractura isi revine singura(chiar si cu o fisura). Daca este ceva fracturat important este sa nu faca miscare(singura nu va face) sau sa nu incerci sa o masezi, mangai, atingi.Ce sa zic, daca nu sunt bani, Dumnezeu cu mila.

| Coman_Edy_1998 a răspuns (pentru Adrian_Mares_1972):

Mersi frumos pisoi ie într-o stare buna după multă odihna in ziua respectiva s-a trezit și ușor ușor a început sa se joace am reușit sa ma duc și la veterinar și mi-a spus ca n-are nimic ieri doar puțin traumatizat a fost foarte norocoși acum ie totu ok ie un pisoi foarte activ îți mulțumesc mult pentru răspunsul tău

| fierdecalcat a răspuns:

Imi pare rau dar cum i-a cazut patul pe gat?

| zuzaaaaa a răspuns:

Nu îi poți face nimic. dacă nu își va reveni singura, va trebui sa te duci la veterinar.
și cum mama naibii i-a căzut patul pe gat?

| Coman_Edy_1998 a răspuns (pentru zuzaaaaa):

Se baga mereu sub pat patul nu ieri foarte stabil când m-am pus în pat pisică a dat sa iasă și chiar atunci ia căzut patu pe gat