| gabrielacrisu a întrebat:

Am o poblema parinti mei sunt despartiti si mama me sa stabilit in Italia de 5 ani eu am ramas sub tutela tatalui dar au grija bunici de mine. eu nu mi-am vazut mama de an de zile cand am fost la ea... acum am avut niste divergente cu unchiul meu ( fratele mamei) siam decis ca vara aceasta sa nu merg la ea dar imi este dor de ea si tatal meu a spus ca nu imi mai da voie sa merg la ea din moment ce nu am vrut prima data... ce sa fac? sa il conving pe tata?

Răspuns Câştigător
| xCrinax a răspuns:

Este mama pana la urma si nu are cum sa-ti fie un exemplu negativ. Cred ca este egoist si vrea sa te tina langa el ca sa se razbune pe mama ta, dar numai tu suferi in toata povestea. Incearca sa-i explici ca nu stie cum e sentimentul asta pentru ca el nu a fost niciodata atata de departe si pentru un timp atat de lung de parinti la varsta ta. Bafta multa!

6 răspunsuri:
| rey a răspuns:

Tu nu prea cred ca poti face mare lucru chiar daca o sa incepi cu plansete si istericale o sa creada ca pe ea o iubesti mai mult. eu mi-am vazut mama pe la 17 ani prima data si am putut trai si fara, poate a fost chiar mai bine. asa ca no stress. daca te doare si ti-e dor asta inseamna ca inca traiestitongue.

| neutrino a răspuns:

Spune-i tatalui ca ti-e dor de mama.

| 5a a răspuns:

Frate stiu ca o sa iti spun ceva mai dur dar totusi si maicata sa nu te caute mi se pare ceva critic si fratele mamei de care ne spuneai ( unchesul tau ) pai si cu el ai avut probleme, cred ca neamurile din partea mamei tale cu ale tatalui tau se mananca intre ele si tu esti prins in mijloc.
Eu zis sa-l asculti pe tatal tau, caci el te ingrijeste, el te hraneste, el iti da bani pentru imbracaminte si pentru tot, el te intretine ca sa poti duce o viata decenta. In rest mama ta a preferat sa stea in strainatate decat sa te aiba. E greu, cred ca ti-e si dor de ea dar nu ai ce face.
App nici la mine parintii nu se inteleg prea bine, nu e mare lucru sa ajunga la divort. Asta este noi copii nu avem ce face.

| xCrinax a răspuns:

Imi pare rau pentru ce se intampla, cred ca iti este foarte dor de ea, dar trebuie sa te aduni si sa iti vezi propriile prioritati. Roag-o pe ea sa vina in Romania, macar pentru cateva zile. Mai mult ca sigur este costisitor pentru tatal tau sa te trimita in Italia, trebuie sa intelegi si acest lucru. Cat despre unchiul tau, daca nu ai mari legaturi cu el, eu zic sa treci peste, pana la urma este parte din familie si nu are rost sa pui la suflet. Ai gresit si tu cand nu ai vrut sa te duci la mama ta, de la inceput daca nu era vina ei, ci a fratelui ei, dar asta este. Poate din motive financiare nu poate tatal tau sa te trimita, incearca sa afli care este motivul pentru care nu vrea sa te duci si sa il convingi sa te lase aducand argumente solide si incercand sa revolvi problema. Oricum, ramai calma si nu te supara pe tatal tau. Toate cele bune si sper sa rezolvi si sa te duci sa-ti vezi mama!

| gabrielacrisu explică (pentru xCrinax):

Probleme financiare nu am avut nikiodta adica chiar am tot ce vreau si avem situatie financiara destul de buna. problema e ca el considera ca nu am prea multe ce invaata de la ea si nu doreste sa imi fie un exemplu negativbig grin

| xCrinax a răspuns (pentru gabrielacrisu):

Este mama pana la urma si nu are cum sa-ti fie un exemplu negativ. Cred ca este egoist si vrea sa te tina langa el ca sa se razbune pe mama ta, dar numai tu suferi in toata povestea. Incearca sa-i explici ca nu stie cum e sentimentul asta pentru ca el nu a fost niciodata atata de departe si pentru un timp atat de lung de parinti la varsta ta. Bafta multa!

| irinushu a răspuns:

Ce fel de neintelegeri ai avut cu unchiul? Ii poti spune tatalui motivul pentru care nu ai vrut si incearca sa-l convingi sa te lase.