| ioanaaaa21 a întrebat:

Am o prietena a carora parinti s-au despatit si vrea sa stie cu ce parinte ar fi mai bine sa ramana

Răspuns Câştigător
| NoMusicNoLife a răspuns:

Buna. Eu consider ca ar trebui sa ramana cu cel care se intelege cel mai bine si pe care il iubeste cel mai mult. De obicei este mama, pentru ca majoritatea fetelor se inteleg mai bine cu mamele datorita faptului ca pot discuta mai usor diferite probleme. Depinde de fiecare copil, dar eu zic sa-si urmeze inima si sa ramana cu cel pe care il simte mai apropiat.

Succes! te pup:*

18 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Pai de unde sa stim noi? Ea trebuie sa ramana cu parintele cu care se intelege cel mai bine, si de obicei mama este acela.

| Sin a răspuns:

Cu cel care e mai responsabil.

| Siracuzia a răspuns:

De preferabil cu mama, dar poate ca tatal ei ii ofera mai mult sau o iubeste mai mult decat mama ei.Depinde intotdeauna de situatie.happy

| Anileda a răspuns:

Cu cine se intelege mai bine, cu cine poate sa ii ofere mai mult, este alegerea ei.

| foxi a răspuns:

Cu cel care-i ofera mai mult!

| enchanted a răspuns:

E fata si e bine sa ramana cu mama

| andrei a răspuns:

Eu am 2 pisici

| pithicot a răspuns:

Este decizia ei si nu ar trebui sa se lase influentata de nimeni.Desigur ca daca va ramane cu mama ii va fi mai usor.si daca simte nevoia sa vbeasca cu tata nu ar avea dc sa nu mearga la el.happyDaca parintii s`au despartit asta nu inseamna ca ea va fi obligata sa numai vbeasca decat cu cel care locuieste! Nu are nicio vina pentru ca parintii s`au despartit. Sfatuieste`o, ajut`o sa aleaga decizia corectahappy

| mary a răspuns:

Nu suntem noi in masura sa ii spunem, nici tu nu esti in masura sa-i zici. chestiile astea se discuta in familie. e un lucru foarte serios

| LaMLaMlaMa a răspuns:

Eu daca as fi in locul ei as alege cu mama. Dar depinde pe cine iubeste cel mai mult. daca ii iubeste pe amandoi daca se muta cu mama se va duce sa stea si la tata daca sse muta la tata sa stea si cu mama. Fundita? e primul raspuns.

| Lavynyu a răspuns:

Cu cel cu care se intelege mai bine...straight face

De obicei mama happy

| Aly2 a răspuns:

Si eu am un prieten a caror parinti s-au despartit si el sta cu mama lui si cu sora lui mai mica in casa cu bunicii, iar tatal lui il viziteaza sau se duce el in vizita la el.

| icsulescu a răspuns:

Ce varsta are? E posibil sa nu poata alege, ci parintii sa decida daca este mica (parca sub 14 ani era).

| anonim1808 a răspuns:

Salut! totul depinde de ea. ea se hotaraste cu cine ramane. daca eu as afii in cazul ei eu as alege-o pe mama.happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De obicei majoritatea raman cu mama
de ce?
pentru ca o femeie este mult mai grijulie si mai apropiata de o fata, decat tatal, care este barbat, si nu poate intelege nevoile fetei.
in plus
mama munceste,
iar pe langa,
calca
spala
face curat
gateste
este atenta la bani
isi ajuta fiica la ce are nevoie
pe cand barbatii, muncesc, si atat
curatenie vai de lume, si sa ne amintim de cazurile in care multi se iau de baut
si copii?
asta mai e tata?
deci, daca e fata, mama e alegerea cea mai inteleapta

| Elena_7763 a răspuns:

Pai sa stea si sa analizeze care dintre parinti a facut-o mai fericita, cu care stie ca se intelege mai bine si cu care poate avea o viata stabila, fara schimbari prea mari. Stabilitatea este foarte importanta. In general la fete e mama, dar eu cunosc si fete care se inteleg mai bine cu tatal.

| alexis_5220 a răspuns:

Pai cel maibn ar fi sa stea cu cine se intelege mai bine dar sa nu il dea deoparte nici pe celalalt sa stea cu amandoi

| Hett a răspuns:

Cu ala care ii da mai multi bani.; x