anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena buna ne intelegem bine prietenul meu nu e de acord sa fiu prietena cu ea asta mi se pare foarte ciudat nu stiu de ce. incearca sa imi bage in cap o gramada de chestii despre ea. eu consider ca ea merita sa fie prietena cu mine pentru ca e destul de ok si nu a facut nimic gresit fata de mine... prietenul meu combina la sora ei inainte sa fie cu mine intotdeauna cand ies de la scoala o iau cu mine si merem cu colegii la un suc sau ceva dar el de fiecare data imi trimite mesaje ca ramai cu ea si cu colegii si aiurea sincer m-am saturat nu stiu ce se intampla mai exact.Azi mi-am pus o poza cu ea pe facebook pentru ca am iesit destul de ok cum a vazut poza el m-a sters de la prieteni. Spuneti-mi care este parerea voastra.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu merita sa dai naibii o prietenie care poate dura o viata pe o iubire de 2-3 zile! Nu uita ca cine te iubeste, te iubeste asa cum esti, nu asa cum ar vrea el sa fii!

4 răspunsuri:
| Alexandru98 a răspuns:

Sunt de acord cu DoUaPuNcTeDoUa

| anonim_4396 explică (pentru Alexandru98):

Multumesc kiss!

| YoungHomie a răspuns:

Ori prietenul tau are ceva cu prietena ta, ori a avut ceva discutii in trecut cu ea, asta el stie. sau poate ca are el probleme la caplaughing scuze ca spun asta. dar daca el e gelos pana si pe fete, atunci nu merita sa iti bati capul. Nu vreau sa te indemn catre o decizie gresita, dar iti spun sincer ai toata viata inainte. si apropo, din cauza la Facebook se cearta si se desparte multa lumelaughing vorbeste cu el si clarifica lucrurile mai bine

| Parizzianu a răspuns:

Sa stii de la mine ca mai bine sa te feresti de prieteni decat de dusmani iar lumea in care traim e plina de prieteni falsi, eu nu iti zic acum sa nu mai fi prietena cu ea dar daca iubitul tau face asa inseamna ca are un motiv si ceva se intampla, ar trebui sa il linistesti si sa-i spui ca iei in considerare parerea lui dar astepti mai intai niste fapte care sa dovedeasca asta si ca nu ai incredere in niciunul, nici in ea nici in el atunci ar fi perfect din partea ta!