| NoSens a întrebat:

Am o prietena car ma enerveaza de mor dar nu o pot lasa pentru ca e cea mai buna prietena si mereu ma judeca sic chestii din astea si nici odata nu vrea sa ma aculte cand ii spun sa se calmeze o urasc cand face asta si i-am spus de 1000de ori sa isi schimbe atitudinea macar faza cu judecatul dar mereu e la fel ce sa fac?sad

Răspuns Câştigător
| DenniDen a răspuns:

Si eu trec prin aceeasi problema.nu te asculta iti sp ca o enervezi ca o scoti din sarite.eu una i-am zis ca universul nu se invarte in jurul ei si ca cu atitudinea asta no sa se inteleaga bine cu nimeni si ca are ft mult de pierdut.si acum am obs ca ceva din ce i-am spus eu a pus-o pe ganduri si face eforturi sa se schimbe te sfatuiesc sa incerci macar ce am facut si eu si poate o sa mearga.Bafta:* fundita?puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| zoeyangel a răspuns:

Nu merita sa ii fi prieten daca se poarta asa cu tine. chiar si daca este cea mai buna prietena a ta nu merita sa fi tratata asa, plus ca mai sunt multi oameni care iti pot fi prieteni mult mai buni ca ea.big grin si mai mult nu conteaza parerea altore despre tine ci conteaza ceea ce crezi u. Deci prin urmare nu te lasa calcata in picioare de acea fata si incearca sa iti gasesti alta prietena buna si daca crei poti tine legatura si cu cea veche pana la urma isi va da seama de ceea ce conta abia dupa ce te va pierde

| NatureSelf a răspuns:

Poate te place, vrea sa faceti o echipa, si tu nu i dai atentie, ia vorbeste cu ea, vezi ce are in cap. poate te priveste cu alti ochi.

| kaylla a răspuns:

Ar trebui sa purtati o discutie calma si sa vedeti ce va deranjeaza pe fiecare! Poate este geloasa pe tine si din cauza asta reactioneaza asa! Daca sunteti prietene ar trebui sa discutati si sa rezolvati aceste probleme!