Macar pana se termina perioada studentiei, incearca sa o chemi la tine in oras, sa stea cu tine.macar acum de Craciun.
Si dupa poate isi gaseste un job si isi ia o garsoniera in chirie sau macar pana isi gaseste un job sa o ajuti tu, daca poti desigur cu cazarea...
Imi pare rau foarte rau pentru ea, stiu ca sunt o gramada de idioti si tembeli. Ea nu trebuia sa se incurce cu el, daca as stii ca se comporta asa cu ea, l-as bate pe idiotul ala.
Ala cu vorba buna nu se potoleste... Iti dai seama, daca ar fi casatoriti ce i-ar face ei?
Mai mult o chinuieste pe saraca fata... Macar ajut-o si tu in vreun fel cu cazarea, daca stai la camin, macar sa platiti jumate-jumate...
Succes!
Noapte buna!
Buna, din pacate ea este obligata ca sa accepte comportamentul tipului, pentru ca nu are bani si nici nu are cine sa o ajute
Imi pare foarte rau pentru ea, insa tu nu trebuie sa o ajuti neaparat cu bani, ajut-o cu o vorba buna si fii prietena in continuare asta o va ajuta sa treaca mai usor peste situatia asta.Mult noroc
O doamne, trista poveste
Poti sa o iei (asta in cazul in care este dispusa sa plece de lkanga prietenul ei. Nici nu merita sa'i zica ''prieten'' ) la tine in chirie cateva saptamani. Iar daca nu renunta poti sa ii zici sa'si gaseasca alt prieten, eventual cu conditii mai bune si sa'l lase pe dobitocul ala
Te pup :* Pa, Pa
Ba, astia care va indignati atata, de ce nu scoateti voi bani din buzunar?
@ zuly: cel mai bun lucru pe care poti sa-l faci fara prea mare efort ar fi sa-i fii o prietena apropiata si s-o lasi sa descarce la tine de toata furia. Iar daca te deranjeaza atat de tare, fa rost de bani (de la parinti, sau te angajezi) ca sa-i platesti macar sa stea undeva cu gazda.
Ajut-o sa inteleaga ca ceea ce spune el e doar o parere, parerea lui; nu neaparat ca e adevarat. Sustine-o moral astfel incat sa aiba incredere in ea si cred ca cea mai buna solutie ar fi sa-si gaseasca ceva de lucru ca sa poata fi independenta financiar apoi altfel se pune problema.
Ajut-o sa inteleaga ca ceea ce spune el e doar o parere, parerea lui; nu neaparat ca e adevarat. Sustine-o moral astfel incat sa aiba incredere in ea si cred ca cea mai buna solutie ar fi sa-si gaseasca ceva de lucru ca sa poata fi independenta financiar apoi altfel se pune problema.
Ar putea sa se angajeze undeva sa faca rost de bani iar daca nu-l mai suporta pe prietenul ei ar putea sa stea ceva timp cu o prietene dea ei, ai putea si tu zuly sa-ti gasesti ceva de lucru si sa o mai ajuti cu bani[e doar o idee]
anonim_4396 întreabă: