Nici eu nu am inteles ce a schimbat de 5 ori.Pe prietena ta sau pe cine? Daca a schimbat`o pe ea de 5 ori pentru alte fete, logic ca nu e normal asa ceva.Acest baiat este un badaran si tu daca chiar ii esti prietena ii poti da un sfat in legatura cu asta si sa ii spui ca acest baiat nu merita. Dar nu incerca sa insisti pentru ca atunci va spune ca te bagi intre ei. Tu doar deschide`i ochii, ea va alege daca sa te creada pe tine sau nu. Odata si odata tot va afla de povestea asta si atunci sigur iti va da dreptate.
Te-a pus ea sa ne ceri parerea? Daca nu, cel mai ok sa nu te bagi in relatia lor. Stii ce rau pica sfaturile atunci cand persoana nu ti le cere?!
Daca dupa ce a inselat-o de 5 ori este inca cu el, inseamna ca il iubeste cu obsesie ca altfel nu as putea-o numi. De parca ii leaga 5 copii si o casatorie de ii accepta atatea. Dar fiecare stie ce-i in ograda lui.
Buna, acum depinde de persoana, daca ea il iubeste nu ar trebui sa isi schimbe prietenul, dar depinde de cat de serioasa e rel lor.
Scuza-ma, dar prietena ta arata ca o roata de rezerva? Trebuie sa aiba putina demnitate si sa nu se lase schimbata asa de des...Baieti sunt garla...
Nu e normal. Ma intrebare daca e normal ca tu sa stii toate astea si daca e normal ca s te intereseze problemele de genul asta.
Nu cred ca este normal! daca o iubea trebuia sa nu o schimbe cu alte 5 in privinta schimbarii tarii nu am nimic de obiectat