| mOcoOvu a întrebat:

Am o prietena care ma "fraiereste" mereu. Un exemplu: Ne-am dus impreuna la o petrecere si la intors mi-a zis, cand sa plecam ca se duce la mama ei (in partea opusa locului unde mergeam) A mai facut si alte lucruri, dar sa nu va obosesc big grin
Ea sta foarte aproape de mine si cu altcineva n-as putea iesi. Deci nu pot sa stau certata cu ea.
Intrebarea mea este : Cum sa fac sa nu ma mai pacaleasca? Si sa-i arat ca nu e bine ceea ce face. Pentru ca parintii ei nu o prea educa... Dar sa nu intram in amanunte big grin Fundaa

Răspuns Câştigător
| Afdsa a răspuns:

Nu te fraiereşte, te foloseşte.Aia înseamnă pentru tine "PRIETENĂ"?!

6 răspunsuri:
| ostea a răspuns:

Nu poți să schimbi persoana respectivă, poți doar să-i areți că nu procedează corect.
O prietenă adevărată nu ți-ar face rău. Tu știi cel mai bine cum stă situația între voi.
Numai bine.

| misterioaѕa a răspuns:

Buna.
Te inteleg asa este si o coelga de-a meawinking.
Nu'i poti face nimicoh go onmai bine o accepti asa cum este...ca nu se va schimba niciodata.Asta este ea!
Poate te considera o prietena buna, chiar daca se comporta asa(poate nu'si da seama...)si va suferi daca o lasi.
Pa, pa.

| Jerrry a răspuns:

Pai daca face asa ea n iti este prietenahee hee Demonstreaza-i ca de fiecare data iti dai seama ca ea te " fraiereste " nu o lasa sa creada ca " a tinut " vrajealahee hee

| miolina a răspuns:

Parca ai iluzii, falsitati in ce priveste persoana. Intreab-o a doua zi unde a fost dupa ce ati iesit de la petrecere.

| MyaMySeSpune a răspuns:

Incearca sa ii faci si tu la fel. si o sa vada cum te ssimti cand te fraiereste. daca nu functioneaza inseamna ca nu ti-e o adevarata prietena si iese cu tinee doar asa ca n-are ce face. asta e sad

| miha01 a răspuns:

Salut! Faptul ca nu te apreciaza pe tine asta nu tine de educatia primita acasa, cel mai bine este ''sa pui ' cartile pe fata! Sinceritatea si increderea in persoana de langa tine sta la baza unei relatii de lunga durata, cel mai bine este sa-i spui ceea ce te macina sau ce gandesti si... daca ea continua asa cel mai bine ar fi sa-i pui capat relatiei pentru ca tu vei fi pacalit in continuare si veti suferi amandoi desi nu va fi in egala masura. ( pentru ca astfel nu ar proceda in modul asta )