Asa sunt fetele, fac pe indiferentele uneori. Gaseste motivul pentru care se poarta asa. Daca te place cu adevarat, poate doar vrea sa te atraga mai mult sau sa ii acorzi mai multa atentie. Ori pur si simplu e mai libertina. Incearca sa o "citesti" inainte sa vorbesti cu ea. Funda!
Fii grijuliu cu ea, fii atent la ce face si cum se imbraca, daca observi vre`o schimbare sa ii spui (de bine, normal ). Sa fii atent la ce isi doreste, sa ii faci cate un cadou gen ursulet cu inimioara, din cand in cand, pentru ca fetele tin la lucruri de genul asta. si mai ales daca vine ziua indragostitilor, poti sa o intrebi atunci daca vrea sa fiti impreuna, e mai romantic de ziua indragostitilor, iti zic sigur ca va conta :*. sper sa iti fie de folos :*.
Pai, frumos cum, si date la ea si vezi daca e adevarat, unele zic asa doar ca sa se afle in treaba!
Poarta-te natural. Fii prietenul ei si fii PUTIN tupeist. fetelor le plac baietii amuzanti
Cu greu am inteles ce vrei sa spui, dar cred ca raspunsul pe care il cauti este: Intreab-o mai intai daca e cum spune aia ca in spusele celorlati nu prea trebuie sa te increzi. Daca e asa cum zice respectiva prietena trebuie citesti asta:http://andreyoman.blogspot.com/2011/01/cum-cuceresti-o-fata.html
Sa stii ca aia e asa in mare si s-ar putea ca fata aia sa fie caz special si trebuie ca tu sa-ti dai seama ce sa faci.
BAFTA!
Parerea mea este ca fata este putin timida, si ca ar trebui sa fi tu cel care vine cu idei. Poti sa o scoti din casa, la un film sau la o cafenea(e cam frig ca sa mergeti in parc). Daca o placi si tu spune-i pur si simplu... si combina-te cu ea.
Unele fete care plac un baiat se comporta indiferent cu el deoarece ele cred ca in acest fel baiatul o va pretui mai mult. unele se comporta asa din simplul fapt ca nu le apsa pe bune.numai tu iti poti da seama din care categorie face parte prietena ta. poate ea se confeseaza acelei prietene care ti-a si spus de altfel cate ceva, dar sa nu crezi ca acea prietena nu merge cu paratul la iubita ta sa spuna tot ce a vb cu tine.asa cum o toarna pe ea te toarna si pe tine... sper ca ti-am fost de ajutor. eventual incearca sa te superi asa un pic pe ea sa vezi daca iti cere scuze sau nu in final. ei bine va face asta daca nu e prea orgolioasa dar sa speram ca va trece peste orgoliu ca sa isi ``salveze`` relatia.