Ai scris bine intre ghilimele "prietena". Pentru ca numai prietena nu ti-e. Nu poate fi numit prieten cineva care are comportamentul ei. Multi se numesc prieteni ai cuiva incercind ca de pe urma "prieteniei" sa profite doar. Si acesta e cazul in care tu ai intrat. "Prietena" ta nu e altceva decit o profitoare. O arata si faptul ca te ameninta cind vrei sa o lasi. Dar las-o. Nu se va intimpla nimic. Cei mai multi care fac amenintari nu se tin de ele. E doar gura de ei. Si ar fi bine sa iti cauti o alta prietena, mai interesata de tine, de ceea ce spui, de dorintele tale, care sa te ajute, nu numai sa iti ceara ajutorul. Exista asemenea persoane, e adevarat, mai rar, dar ele exista, si tu trebuie sa le cauti. Nu merita sa iti pierzi timpul din viata ta cu o asemenea persoana.
Pai comporta-te si tu ca ea.De ce sa-i suporti fitele?! Fa-i la fel sa vada daca ii convine! Si daca iti zice ceva ii zici "dar tu cum faci, nu tot asa te comporti?".
Si n-am inteles cum adica sa-ti sufoce pisica? Pai ce, tu nu ai parinti? Sau ea nu are? Ma rog, mai mult bazeaza-te pe parintii tai, ca na de obicei...asa copii asa parinti, dar nu tot timpul.
Pur si simplu enerveaz-o.
Daca nu merge, cand te cheama la ea ii zici ca trebuie sa faci curat in casa sau ca trebuie sa o ajuti pe mama/bunica ta la treaba, asta sigur va merge, dar nu pentru totdeauna.
O zi buna!
Cum sa-ti sufoce pisica in zapada? Doamne! Nu e bine sa stai cu ea, se vede ca nu e genul tau. Poate tu o considerai prietena, dar ea in niciun caz. Daca ar fi fost prietena iti era loiala, nu ar fi mintit si faza cu pisica mi se pare o aiureala din partea ei. Poate a vrut doar sa te sperie. Tu daca nu o mai consideri prietena, renunta la ea. Nu mai vorbi cu ea si las-o sa isi faca ea alti prieteni pe care sa-i minta. Poate face aceste lucruri pentru ca ii permiteti si n-ar trebui, sincer.
Eu cred ca trebuie legata cu camasa de forta si dusa la nebuni
e pericol public, zau asa!
si fara suparare, dar ai si tu ceva de ii suporti figurile.
Mai asta clar te foloseste.Este clar o fata super dementa(sczz de expresie). Incearca sa o ameninti si tu pe ea, poartate la fel etc.
Daca nu te lasa in pace si amenintarile pe care o sa i le spui nu o sa o inspaimante e cazul sa anunti pe cineva care poate rezolva.
Succes!
Din cele scrise de tine am dedus ca,, prietena " ta nu face decat sa te joace pe degete. Ia tu masuri de aparare.Cand iti spune sa inchizi poarta tu las-o deschisa, te cheama la ea, nu ai timp iar daca incepe sa te ameninte fa si tu la fel.Cat despre pisica sa o pui in garda ca acum exista legi care apara animalele iar pentru. uciderea unei pisici nu ia decat 2 ani de detentie.Fii mai curajoasa si infrunt-o cu armele ei. Bafta
Bine, cum zice @cristi202, stiu ca si sotia mea o pateste asa, ca nu stie cu cine se imprieteneste, are o "prietena" care o tot profitat de pe urma ei, si de pe urma mea, ca am lasat dupa sotia mea, si cand am pus eu punct la relatia asta a iesit urat de tot, sa vezi ce spurcaciuni a putut aia sa zica de sotia mea... Acuma sotia mea o iertat-o si iar isi vorbesc. Nu fi asa ca numai pierzi, nu este adevarat ca nu exista prieteni adevarati, cauta si vei gasi.