Ca animatoare, si in Romania se cistiga binisor. Am avut o data prilejul sa aud de la cineva cit se cistiga - undeva pe la 1500 de euro. In Italia, cred ca mult mai bine. Frumos sfatul tau dat ei sa nu mai trimita cadouri. da, asa e, prietenii ei se vor obisnui cu ele, si cind nu va mai putea da, va fi uitata. Si e si mai frumos ca ai ramas cu ea, chiar daca a luat-o pe o cale gresita. E bine ca i-ai spus ca nu e bine, desi nu trebuia sa te certi, caci avem dreptul la libertate in deciziile noastre, insa asa poate cindva va intelege ca nu e bine ce face.
Nu ai de ce sa te certi cu ea. a fost alegerea ei. daca se cistiga banii asa multi in Italia de ce nu ii stringe sa isi ia o casa? haine? sa puna la banca sa traiasca din dobinda...nu sa cheltuie pe prosti si pe parfumuri.prietenii sint prietenii aia care stau cu ea fara cadouri asa cum esti tu. mai bine ar stinge banii si ar veni in tara si-ar lua casa in care sa stea ar putea sa si inchirieze daca are o camera sau 2 in plus
Poate a dat peste un baiat dragut care o tine in puf! Sau... poate face ce credem amandoi ca face. De fapt, eu cred mai multe, sunt atatea posibilitati. Nici nu stiu ce sa aleg.
Ca animatoare in cluburile de noapte in Italia poate ajunge si la 15. 000 € pe luna. Dar fii sigura ca nu numai danseaza.
Sunt sigur ca tovarasa ta face si altceva acolo.am cunoscut prostituate care isi sunau mamele din spania si le zicea ca sunt la cules de portocale.sa nu te mire faptul ca intr-o zi o sati zica ca are un iubit italian si ca ii da bani pentru ca ea este frumoasa.europa ii plina de romance la produs si daca lucri legal nu poti trimite si la prieteni cadouri. abia trimiti la parinti 100 euro pe luna ca sa mance si ei un pepene. o animatoare cu forme legale sa zicem 800//1000 euro pe luna daca ii ia astia ii bine dar pe langa salar mai face si ea o iesire cu clientiiiiii si intelegi tu mai bine sau poate are comision si pe bautura ceo primeste de la clienti.salut.prietenul la nevoie se cunoaste.degeaba iti da acum parfumuri adouri etc si cand ai nevoie de el inchide telefonul. ceau
Aproximativ 200 euro pe seara. Dar asta depinde de regiuneAsta e prin constanta, oras totusi din Romanica(Romania)dar asta inseamna ca prin Italia ceva mai multfundita?
Chiardaca v-ati certat sau v-ati inteles bine, prarea mea este ca unei prietene trebuie sai spui ce ai pe suflet, sai spui daca ceea ce face e bine sau rau.nu vreau sa jignesc pe nimeni. dar toti stim ca animatoarele castiga bine, asta bineinteles depinde si de ea, locul si tara unde lucreaza, etc.
anonim_4396 întreabă: