| Cracker a întrebat:

Am o prietena care s-a suparat pe mine ce trebuie sa fac? Mi-am cerut scuze dar nu accepta...

Răspuns Câştigător
| SageKid a răspuns:

Ti-ai cerut scuze, e bine.Acum cu timpul poate se razgandeste

8 răspunsuri:
| traveler a răspuns:

Ai rabdare timpul le va rezolva, si depinde daca ai facut un gest impardonabil asta este, suporta cu stoicism si asteapta sa treaca ceva timp si poate va reveni la ginduri mai bune...mai tarziu.
Nu o mai pisa cu rugaminti, umilirea ta te va inculpa si mai mult si ai va face o repulsie mai mare fata de tine.Asteapta.Bafta

| DenisaMetal a răspuns:

Ai grija cine iti este prietena ai langa tine. Daca este o fata calumea te va cauta.

| danishor a răspuns:

Ai spui ca nu ai nevoie de prietenia ei, ca daca era prietena te ierta.

| mola a răspuns:

Poti sa ii cumperi ceva * o bijuterie *, sa iti ceri iertare, ca nu ai vrut... dar cel mai bine este sa iti recunosti greseala.

| Melancolică a răspuns:

Greşeala recunoscută e pe jumătate iertată. Depinde şi ce ai făcut... happy
Dacă ţine la tine te iartă.
Baftă!

| cristeaflaviurafael a răspuns:

Spune-i esti cea mai frumoasa fiinta din cate am vazut vreodata imi pare rau daca te-am suparat cu ceva

| loryi98 a răspuns:

Depinde si de motiv..Nu-i tot una daca i-ai luat pixul din penar fara sa ii ceri voie sau daca ai iesit cu prietenul ei-de ex.

| Darla2007 a răspuns:

Uneori un simplu "scuze" nu e suficient. Daca chiar i-ai gresit grav, insista, sau scrie-i o scrisoare/mail in care sa-i explici cat de importanta e pentru tine; ce simti acum cand ea nu mai e si cat de rau iti pare pentru ce ai facut. Asigur-o ca nu se va mai intampla. Daca greseala a fost mica, atunci da-i timp si vezi ce-i mai important pentru ea: mandria, sau prietenia voastra