anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena care s-a suparat pentru ca a muncit degeaba pentru mine la un joc si eu am renuntat la acel joc ce sa fac ca sa ne impacam?

Răspuns Câştigător
| Bianca206 a răspuns:

Explica-i ca nu trebuie sa se supere pentru. asta. Apreciezi ce a facut pentru tine, dar pur si simplu nu'ti mai place jocu' respectiv. Daca nu o sa inteleaga, eu zic sa o lasi in pace, pentru. ca asta nu e un motiv de suparare, si mai ales nu e un motiv pentru. care s-ar strica o prietenie.happy

8 răspunsuri:
| Farcas a răspuns:

Ea trebuie sa inteleaga ca nu mai vrei sa te joci si tu trebuia sa ii apreciezi efortul si sa-i spui acest lucru. Cu toate ca prietena ta nu a procedat tocmai corect.nu avea de ce sa se supere pe tine, pentru ca din moment ce a facut acest gestu pentru tine trebuia ca il faca din placere pentru ca esti prietena ei, nu pentru ca sa se supere. Spune`i si ei acest lucru sa vezi cum reactioneaza, si reluati`va prietenia.Nu merita sa se strice totul dintr`un joc prostesc.Bafta

| Elena1234456 a răspuns:

Pia spune-i ca ii apreciezi efortul. dar pur si simplu te-ai plictisit happy. Si spune-i ca e una din cele mai bune prietene ale tale si nu merita sa strici o prietenie pentru un joc prostesc.

| Ea12345 a răspuns:

Nu e chiar asa frumos din patea ta, ea a muncit mult.Trebuie sa-i spui ca apreciezi enorm gestul ei.Viata iti va oferi ocazia sa apreciezi efeortul altora, sau pur si simplu sa nu-ti pese! Important e sa-ti dai seama unde ai gresit si sa incerci sa repari. Spune-i adevarul, ca-ti pare rau.happy

| Symona a răspuns:

Amandoua ati spus lucruri pe care le regretati si acum s-a instalat tacerea. Asta nu inseamna ca trebuie sa renunti sau sa speri ca se va rezolva de la sine. Nu astepta sa faca celalalt primul pas. Daca vrei sa va impacati poti sa deschizi chiar tu discutia.

Prietenia voastra este mult mai importanta decat orgoliul. Chiar daca ti se pare ca te sacrifici facand tu primul pas, de fapt iti faci chiar tie un bine. Atata timp cat nu rezolvi conflictul nici nu esti fericit sau productiv si nici nu te poti concentra pe alte probleme.
Cel mai bun mod de a rezolva o cearta este de a vorbi, nu prin email sau prin telefon. O conversatie adevarata are nevoie de un loc unde toata lumea sa se simta comfortabil.
Daca vorbiti fata in fata poti avea grija ca nimic din ceea ce spui sa nu fie interpretat gresit fara a avea macar sansa de a aduce explicatii suplimentare. De asemenea, vei vedea reactiile celuilalt la ceea ce ai de spus.happy
happy

| Silviu591 a răspuns:

laughing) laughing)))))))

off doamne. nah. daca era unul de ala migalos inteleg. dar totusi. daca pentru ea doar atat valoreaza prietenia voastra da-o-n puii mei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dai un soricel pisicuto.stiu ca e greu sa renunti la el, dar; e prietena ta nu? eeee tooot pisi...cuta?

| gheorghita a răspuns:

Asteapta un pic sa i treaca nervii si apoi vorbeste cu ea. spune-i ca iti pare rau ca nu ai vrut sa creada ca nu i-ai apreciat efortu si ca tii la ea si e doar un joc prietenia voastra e mai importanta happy mai spune-i ca o iubesti si ii dai si o pupa si o sa va impacati :*

| George_9733 a răspuns:

E doar un joc. Ce naiba?
Asta e, s-a intamplat, incearca sa-i explici ca nu ar trebui sa va stricati prietenia doar pentru un joc!
Apropo, ce joc?