| GeorgianaKidd a întrebat:

Am o prietena care se crede intotdeuna sefa. Daca ii spun ca are comportamentul urat se supara pe mine. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
| sssssymo a răspuns:

Toate au un inceput si un sfarsit.Fi sigura ca i se vor taia aerele ei de sefa curand..pentru ca nu totul tine o vesnicie.nu o baga in seama ca-i va trece

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ce te deranjeaza si intoarcei spatele cand mai face asa.

| alexandrag a răspuns:

Cand zici ca se crede sefa, te referi la faptul ca nu-ti da ocazia sa te exprimi? ca nu te asculta pentru ca intotdeauna crede ca ceea ce are ea de zis e mai important? Oricum ar fi, o prietena adevarata este acea persoana care nu se considera mai presus de tine si nu te lasa sa te simti mai prejos decat ea. Este acea persoana careia ii pasa de tine si de opiniile tale si te admira pentru ceea ce esti. Daca in ceea ce am zis nu o regasesti pe "prietena ta" atunci incearca sa o eviti, e clar ca se afla in preajma ta doar pentru ca langa tine se simte superioara si mai buna. Asta nu e prietena.

| andrick a răspuns:

Fa`o sa vada ca e sefa.Si intr-o anumita situatie, sa fii tu sefa si sa iei tu initiativa de sef.Atunci isi va da seama si nu trebuie neaparat sa-i spui asa, deodata.In timp, intr-o situatie mai delicata

| iwannabefree a răspuns:

Pai spune-i! Chiar daca se supara tu nu trebuie sa suporti comportamentul ei, iar daca nu isi schimba comportamentul eu zic sa te indepartezi de ea. stai cu prietenele alaturi de care te simti bine si alaturi de cele care nu se cred superioare.