| Ioanna2012 a întrebat:

Am o prietena...care se tot lauda ca are tot felul de lucruristraight face...ma enerveaza chestia asta...si cel mai rau este ca ...ma minte...se lauda de fapt cu ce NU ARE! daca ii fac o observatie sau ii spun ceva se supara pe mine iar eu nu vreau sa ne certam... exista vreo solutie...eu una cred ca nu! pentru ca asa este de cand o stiu straight face... dar ma rog un pic de ajutor nu cred ca strica

Răspuns Câştigător
| okei a răspuns:

Sau, spune-i " Si ce imi pasa mie de ce ai " sau ii pui o porecla de genu " Minciu " etc
Sau spune-i ca nu ai nevoie sa iti spuna ce are ea.

22 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cred ca ar trebui sa vb cu eahappyFara sa va certatihappyExplica-i ca nu suporti asta.happyDaca chiar nu reusesti sa o convingi incearca sa schimbi subiectulhappyAsa nu o sa mai spuna nimichappy

| ViVi a răspuns:

laughing asa am si eu o prietena se lauda cu ce nu are dar eu nu ii spun in fata ca minte ca dupa aia se supara ...sau se simte prost asa ca tac pana termina tot ce are de spus.laughing iar apoi deschid un subiect care nu are cu ce se lauda
sfatul meu: fate ca nu o auzi happy

Ana

| Silvia a răspuns:

Am si eu o prietena mincinoasa, la fel ca prietena ta...
Eu i-am spus in fata ca stiu ca minte si mi-a promis ca nu va mai face asta insa nu s`a tinut de promisiunestraight face
Faza e ca nu ma mintea doar pe mine, ci si pe altii si acum toata lumea stie ca e o mincinoasa si acum chiar daca spune adevarul nu o va crede nimenilaughing
Asa sunt unii oameni...`

| conflict a răspuns:

Daca relatia ta (de prietenie ) este de lunga durata, nu stiu cum de ai tinut in tine si nu i-ai spus mai din timp, daca ti la ea si vrei sa ramana prietena ta, incearca sa o distragi, sa schimbi subiectul, sau orice numai sa n-o aprobi "in gol", deoarece va continua in repetate randuri, pare a fi un caz clar de mitomanie!:-

| Pho3nix a răspuns:

Vorbeste cu ea si daca se comporta cu tine la fel, daca te trateaza ca pe un copil mic si fraier, aceea nu este prietena adevarata.

| Pho3nix a răspuns:

Vorbeste cu ea si daca se comporta cu tine la fel, daca te trateaza ca pe un copil mic si fraier, aceea nu este prietena adevarata.

| cristina93 a răspuns:

Pai, cred ca iti este o buna prietena si ca tii mult la ea, din moment ce o accepti asa cum e. Poate se lauda ca sa se simta bine, nu are aceste lucruri dar se gandeste cum ar fi, poate chiar se simte bine laudandu-se. Intr-un moment mai...neutru, cand o vezi in toane mai bune, explica-i ca te deranjeaza, probabil ar intelege. Daca e asa de cand o si, inseamna ca asa e felul ei de a fi, cam greu va renunta la aceste obiceiuri.

| viki a răspuns:

Parerea mea este ca trebuie sa vorbesti cu ea. Uite, chiar aseara am vorbit cu o prietena de-a mea pentru ca incepuse sa ma enerveze.big grin Asa ca am luat-o frumos (pe messlaughing)si i-am spus tot ce aveam eu pe suflet.big grin
Asa cred ca ar trebui sa faci si tu, daca nu poti sa-i spui in fata, spune-i pe mess sau la telefonwinking

| domidoc a răspuns:

Si tu pe asta o numesti prietena? Renunta.Sau esti dependenta de o... mincinoasa!

| domidoc a răspuns:

Tu zici ca ti-e prietena.De ce? In relatia asta ea e stapana si tu esti servitoarea, cea care trebuie sa-i "inghiti" toate.Crezi ca la un eventual necaz mare[al tau...nu ti-l doresc, dar daca...]te va ajuta? In nici un caz.Isi va cauta o alta...sluga.

| Duster a răspuns:

Daca te minte poate ca nu tine la tine asa cum tii tu la ea. Tu nu te superi cand te minte? Supar-o si tu pe ea. Dar daca nu vrei sa te certi cu ea, atunci, laudate si tu, la fel ca ea, si vezi ce reactie o sa aiba.(alta idee n-am, dar eu asa as face).

| Ioanna2012 explică:

Aceasta prietena...este cea mai buna prietena a mea...si cand ne certam...este un moment foarte prost pentru ca ea nu isi cere scuze...si ma trateaza de la un timp ca pe un copil mic si frier

| Ioanna2012 explică:

Poi nu mai e nevoie sa imi spune-ti acum nici o parere pentru m-am certat cu ea straight face...in timp ce vorbeam pe mess... povesteta e lunga...si dupa ce m-a enervat rau ia-m spus ca este o mincinoasalaughing...si ea a spus...mmda straight facesigur

| Ioanna2012 explică:

Vorbesti si tu asa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Schimba subiectul...subtil
Altceva nu ai ce sa ii facihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cauti un moment in care nu se lauda, si cand esti numai cu ea, si o intrebi de ce? (privirea de bambi este obligatorie).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lauda-te mai mult decat o face ea si la un moment dat poate o sa iti atraga si ea atentia ca faci asta si atunci o sa se inverseze rolurile. Astfel poti purta o discutie deschisa cu ea...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai am si eu o prietena care face la fel. dar eu i-am spus adevarul si a inteles... fa si u la fel...

| cutie a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa minti si tu si ea isi va da seama ce inseamna la mine a merslaughing

| gabitzu_8696 a răspuns:

Te inteleg .si eu am o prietena si tot asa face. ii enervat dar totusi ar trebui sa'i spui si odat si odat o sasi dea seama. .si ce daca se supara daca stii ca ceea ce spui este adv in timp isi va da seama si tot ea se va intoarce la tinewinking

| anonim15 a răspuns:

Incearca sa vorbiti de altceva nu numai de lucrurile ei care de fapt nu exista si evitand mereu subiectul lucrurilor ei neexistente poate va reusi sa uite sa se mai laude.Bafta!

| vasy_7756 a răspuns:

Buna eu zic ca atunci cand vezi ca incepe sati spuna dar ea, fara sasi dea seama schimbi subiectul...