| 3u a întrebat:

Am o prietena care vrea sa se casatoreasca si nu vrea sa se inbrace in rochie de mireasa cum as putea face sa o conving? pls nu radeti!

Răspuns Câştigător
| TąNyą a răspuns:

Ii spui ca asa e normal straight face traditia. Toate fetele poarta rochii de mireasa de care mai de care sa fie cele mai frumoase in ziua aceea. Sa fie "printese"

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Zilele trecute am primit un mail funny, in care mirele - oltean - era imbracat in trening "nou" si erau chiar mai multe poze, deci peste tot, omu` era foarte mandru in treningul lui! Daca capul familiei se poate imbraca asa, atunci.

Extrapoland la intrebarea ta, eu zic sa se imbrace cum ii pica ei bine!

Sanatosi sa fie, sa se inteleaga, iubeasca si "Casa de piatra!".

| baru a răspuns:

Andeea------Nu inteleg de ce este obligatoriu sa se imbrace in rochie de mireasa? Peurma este viata ei, este alegerea ei este nunta ei, de ce trebuie tu sa convingi pe cineva sa aiba aceleasi idei ca tine? Asa se spune; Nu incerca sa convingi pe cineva de ceva ca nu vei reusi. Deci ------Lasa intregul sa hotareasca. Te rog sa nu te superi pe mine dar aceasta este parerea mea Pa

| rex_2081 a răspuns:

De ce e musai sa imbrace rochie alba? Fiecare se imbraca dupa cum vrea si ii sta bine.Si apoi ma gandesc ca prietena ta s-a gandit sa faca si un pic de economie. O altfel de culoare (la rochie ma refer) merge purtata si la alte evenimente, pe cand rochia traditionala de mireasa nu. Bucura-te si fi alaturi de ea neconditionat.In fond in asta consta prietenia adevarata.Nu? Toata fericirea din lume si casa de piatra prietenei tale.

| Goofy77 a răspuns:

Domne daca nu vrea poti sa ii spui ce doresti tot ca ea va face

| Bab a răspuns:

Culoarea alb semnifica puritatea! ai putea sa-i spun ca doar odata in viata porti o rochie de mireasa si ai emotia aia cand esti in centrul atentie la nunta ei trebuie sa fie unica

Răspuns utilizator avertizat
| bubblesx a răspuns:

De ce trebuie sa o obligi tuhappy?
E nunta ei nu a tabig grin!
Plus e prietena ta si trebuie sa ii respecti alegereahappy!

| alina88 a răspuns:

Te-ai intrebat de ce nu vrea sa poarte culoarea alba? cum scrie mai jos culoarea alba semnifica puritatea, iar daca ea nu mai e pura ...cum vine vorba se simte poate vinovata in sinea ei sa poarte alb, sincera sa fiu in cazul meu mi-am dorit foarrte mult sa ma imbrac in rochie de mireasa dar faptul ca nu mai eram asa-zis"fata mare"in ziua nuntii m-a facut sa-mi treca vointa de rochie de mireasa apoi in ziua de azi rochiile de mireasa sunt fel de fel si nu-i musai alb daca ea nu vrea respectatii decizia, la urma urmei e nunta ei! CASA DE PIATRA

| Aniii a răspuns:

Cred ca stiu de cine ii vorba... da totusi zii ca eu o rog ff. mult...si in fond si la urma urmelor asa ii traditiaa ca o mireasa la nunta sa fie imbracata in rochie alba:X

| roby.robert a răspuns:

Pai interab-o serios daca vrea cu adevarat lucrul asta.sa lasi impresie ca nu ii bine ce face.PS: nu vad nici un bai in asta