Despartirea de actuala prietena va veni de la sine. Ea va simti ca traieste in minciuna.Asteapta pana intra la facultate ca sa n-o derutezi. Daca este draguta si simpatica va fi asaltata de curtezani.Va avea poate mai mult noroc decat cu tine.Esti cam superficial.
Daca vrei sa te impaci cu fosta, atunci asta fa. Nu are rost sa stai cu actuala doar pentru ca ti-e mila de ea, pentru ca nu vrei sa o ranesti, pentru ca va trece timpul si iti va fi si mai greu. In plus, nu crezi ca e mai urat din partea ta sa o faci sa traiasca o iluzie? Ea crede probabil ca tu o iubesti, cand de fapt nu e asa. Oricum nu poti s-o scoti la capat fara sa sufere cineva. Daca nu te desparti de ea, vei suferi tu. Gandeste-te.
Ce poveste! Viata si trecerea anilor te invata multe. Ce-i drept ai invatat mai tarziu cum stau lucrurile.In loc sa-i faci ei rau, ti-ai facut tie.Si e posibil sa-i fi facut mult rau si actualei.In fine, eu am experimentat-o:ce simti acum, vei simti si mai tarziu, asa ca vei fi nevoit sa te intorci la cea dupa care iti plange sufletul.Sa traiesti iubirea ALATURI de ea te va ridica in al 9 lea cer, pentru ca pe ea o iubesti, nu pe actuala. Cea cu care esti acum merita si ea pe cineva care s-o iubeasca, dar acela nu esti tu.
Niciodata nu sta cu cineva din mila! mai devreme sau mai tarziu o sa va despartiti, e inevitabil. discuta cu actuala despre ce simti si poate o sa te inteleaga, si fugi la fosta pentru ca, chiar o mai iubesti.bafta multa. pupici.
O iubesti pe prezenta din parti, daca ai iubi-o nu te-ai gandi la fosta. Urat motiv sa ai o relatie cu ea; ma mir ca v-a tinut atat de mult daca ea a fost si este fraiera ta ca habar nu are la ce iti zboara mintea. Sigur si-a facut planuri, etc si acum ce frumos va afla vestea. Iti recomand sa o lasi sa dea bac, admitere ce are si sa o lasi sa isi gaseasca un viitor cu cineva care merita sa investeasca in el.
Ce urat mi se pare: tu zambind cu fosta la masa, si ea habar neavand. Daca era o relatie scurta, na nu era asa bai, dar la 3 ani si ma sperie gandul. Ce frumos poti ramane cu ochii in soare!
N-as vrea sa am dreptate, dar imi suna a..."cine fuge dupa doi iepuri". As fi curioasa daca chiar tii foarte mult la fosta sau e doar joaca voastra de-a dragostea. Timpul le va rezolva pe toate si inca repede! Sper sa fie cum vrei tu!
Din câte ai scris tu acum, eu înţeleg că o iubeşti mai mult pe fostă... deci nu are rost să îţi iroseşti viaţa alături de cineva pe care simpatizezi şi doar atât. Gândeşte-te doar, că dacă rămâi cu actuala, nu o să mai ai linişte. Gândeşte-te că atunci când o să o săruţi, o să te gândeşti mereu la fosta. Nu are rost. Cum au zis şi alţii, aşteaptă să dea bacul... Fii blând, dar foarte sincer şi o să înţeleagă. Toţi trebuie să facem compromisuri. Ea, şi actualul prieten al fostei o să îşi găsească repede pe altcineva. Aşa sunt majoritatea oamenilor din secolul XXI. Pe scurt, fă ceea ce îţi doreşti cu adevărat fără să ţii cont de supărările altora. Sunteţi tineri!
Pupici, Marp... (Nu, nu eşti superficial. Cine ştie ce aveai în cap când te-ai hotărât să îi faci în ciudă fostei. Oamenii mai şi greşesc... de-asta ne cheamă oameni )
Dupa cum spui tu, le iubesti pe amandoua. Ar fi cazul sa fii si suficient de responsabil sa-ti si asumi una din relatii; una si buna. Fapta si vorba trebuie sa fie una; nu poti spune o iubesc pe fosta dar sunt cu actuala sau tin la actuala dar mi-e gandul la fosta, nu e corect pentru niciuna dintre ele. Va trebui sa alegi ca sa nu fii cu inima indoita. Ce crezi ca ar alege fosta, daca ar fi pusa in aceasta situatie? Oricum, fii alaturi de actuala cu tot sufletul pana termina examenele.
Tare ma tem eu ca dupa ce te desparti de fata asta, pentru cealalta, ai sa vezi ca realitatea este de fapt alta.eu zic sa nu dai vrabia din casa pe aia de pe gard.sunt totusi 3 ani jumatate, este iubita care te stie si cu bune si cu rele.eu cred ca tu si cu fosta prietena mai mult va doriti unul pe celalalt decat sa va iubiti.
Asteapta sa fiti toti 4 la facultate, sa va intalniti, sa va cunoasteti si apoi sa hotarati cum se vor forma perechile. Cu bine.
Ms mult pentru raspunsuri :*. Cand am vrut sa o fac geloasa era la scurt timp de la despartire, nu m-am gandit ca o sa se ajunga pana aici... viata asta :-