Nu.Iti recomand sa rupi prietenia dintre voi doua.Adica gandeste-te,vrei sa fii mereu o rezerva? Vrei sa ajunga sa profite de tine? Cum se zice: "Cu asa prieteni n-ai nevoie de dusmani". Cauta-ti o alta BFF, cu care chiar sa fii prietena adevarata, nu o rezerva. Sper ca te-am ajutat! Pwp! :*:*:*
Nu este prietena ta! Nu te certa cu ea si nici nu te baga intre ea si prietena ei asa cum ai f sfatuita pentru. ca vei arata ca o disperata. Spune multumesc ca si-a aratat adevarata fata si cauta -ti o alta fata cu care sa ai ceva in comun.Este un proverb la noi "Doamne fereste-ma de prieteni, ca de dusmani ma feresc singur" bafta si sa auzim de bine.
Mi s-a intamplat si mie asta. Vei vedea ca peste ceva timp va fi ea in locul tau, iar tu in locul ei.
Daca vrei, incearca sa le faci sa se certe.
Eu cred ca trebuie sa fie vreun motiv din care ea a inceput sa te ignore! Incearca sa vorbestideschis cu ea si poate iti va spune de ce se comporta asa! Tu cu ea aveti interese comune?////
In nici un caz nu se poate numi prietenie.Eu cred ca cel mai bine e sa nu lupti pentru ceva ce nu mai exista.N-o mai chema la cumparaturi sau la divrse activitati. Daca ea te ignora nu o urma ca un catelus...In plus cred ca ea e cea care are de pierdut...
Sper ca te-am ajutat...
Categoric "Nu". Cred ca profita de tine, atunci cand toata lumea e "Ocupata". Funda?
Effy35 întreabă: