| vladxone a întrebat:

Am o prietena(nu iubita) care s-a suparat pe mine.Nu am injurat, nu am jignit.Eram nervos odata si am vb mai dur cu ea pe fb.
Mi-am cerut a doaua zi scuze, dar tot e suparata pentru ca nu a stat sa ma asculte calumea
Credeti ca o sa ii treaca?

13 răspunsuri:
| William a răspuns:

Da, ii trece dar vrea sa iti ceri scuze si mai mult. Te sfatuiesc sa te comporti ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat si daca te ignora nu insista, pana la urma o sa ii treaca.

| Fatamuntilor a răspuns:

Cu siguranta ca o sa-i treaca daca zici ca sunteti prieteni.
Daca sunteti foarte tineri ( copii) s-ar putea sa fi.pus botul'' maimult decat trebuie.
Scriei un SMS in care sa-ti ceri scuze maine sau poimane.Cel putin stii ca l-a citit.
Luni o astepti la scoala cu o floare.

Daca nici asa nu-i trece, o lasi balta.

| milan9 a răspuns:

Prietenii adevăraţi ne înţeleg întotdeauna... dacă sunt adevăraţi happy

| milan9 a răspuns:

Situaţia se va lămuri, dar viaţa presupune atât de multe provocări încât prietenii adevăraţi ne sunt foarte necesari ca suport la bine şi la rău.

Astfel că e costisitor să depunem permanent un mare efort de a întreţine o relaţie de prietenie dintr-un capriciu, când de fapt această persoană în care investeşti multă încredere nu-ţi răspunde cu aceeaşi încredere, ci te supune unor presuni...

| milan9 a răspuns:

Trebuie astfel să departajezi lucrurile între "investiţii" şi "beneficii", între prietenie, amiciţie puternică şi simplă simpatie.

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Salut. Faci bine că îţi ceri scuze şi poate că pe viitor să fii mai atent, dar te-aş îndemna ca să citeşti şi următoarele informaţii, cred că poţi găsi ceva ce te-ar putea ajuta în situaţia voastră. Întrebarea care ar fi bine să vă puneţi ambii: pot fi simpli prieteni persoane de sexe opuse fără ca să nu apară şi sentimente la cineva?
http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/102012209
http://wol.jw.org/ro/wol/d/r34/lp-m/102012246
Succes şi sper să se rezolve.

| NoOneKnow a răspuns:

Trebuie sa-i treaca. Daca nu ai jignit-o nu are de ce sa stea bosumflata.

| ClauA17 a răspuns:

Uneori nu e de ajuns doar sa-ti ceri scuze. ranile nu se vindeca asa de usor, trebuie sa o intelegi si sa ii dai timp pana ii trece. dar o sa ii treaca sigur, dar alta data nu mai fa asa!

| D4ny3l4 a răspuns:

Eu zic că dar, totul ţine de tine să nu o presezi şi să îi zici într-una îmi pare rău şi aşa.Mai las-o o zi, două apoi vorbeşte cu ea.

| rotwath123 a răspuns:

big grin Iti dai seama cum zice si vorba:
Omu tot om este si cand e maimuta
adica tot fericit esti si cand esti trist
happy cereti scuze vreo 2 zile si fa-o sa zambeasca

| Mariaflorina96 a răspuns:

Cu siguranta, poate ea este indragostita de tine..sau poate nu.Dar cu siguranta nu i-a convenit cum ai vorbit cu ea, fugi si impac-o! happy

| Nicoleta_Scutelniciuc_1996 a răspuns:

Cumpara o ciocolata apoi du-te la ea si explica-i de ce ai vb asa urit, cere-ti scuze, si cu siguranta totul va fi ok. P.S este mare probabilitatea ca ea sa fie indragostita de tine

| Gray_ELa_2000 a răspuns:

Fetele sunt mai sensibile de felul lor, iar cand le vorbesti dur se simt ranite..indiferent ca e o amica sau iubita.Ar trebui sa ii explici dc erai nervos si sa o rogi sa te ierte, dar face to face..nu pe net happy