Vaii, imi aminteste de cineva foarte-foarte drag mie
Era absolut cea mai bun prietena a mea
In fine, s-o lasam asa.
iti spun sincer, pe calea cea buna poate fi adusa doar daca vede ca va ramane singura, dar cum sunt convinsa ca tu tii la ea, n-o vei lasa.
Incearca sa vorbesti cu ea, spune-i, da-i exemple [cu ce ocazie s-a comportat asa, cu cine, etc].
Daca nu intelege.chiar nu stiu
este clar ca daca nu intelege, si ii prefera pe altii, sa stea cu ei, si gata.
Va sti ca a pierdut pe cineva care chiar tinea la ea, in momentul in care va vedea ca toti ceilalti "prieteni" o vor lasa
Crede-ma, stiu ce vorbesc, am trecut prin chestia asta
Doar ca la mine nu a venit inca momentul sa ii para ei rau )
Tot mie mi-a parut.
Cel putin, in primele 3 zile eram DISTRUSA.
Mergeam la scoala[ea nu mai venea] si incercam sa ma maschez.
Ajungeam acasa si daiiiiiiii plans [noroc ca parintii mei sunt la serviciu de dimineata pana seara ]
Am incercat sa ma maschez, sa zic ca nu-mi pare rau, dar, eu stiam ce era cu mine
Ea era total neindiferenta, si ...cam atat
Astea s-au intamplat in ultima saptamana de scoala
Acum ea este foarte bine, eu...nici foarte bine, nici foarte rau
Oricum, cand eram cu ea puteam sa jur ca o sa fim prietene pe veci.
in fine, ai grija de tine :*
Vezi ce faci
Te pup :*
Ea are nevoie de o lectie de la viata, crede-ma ca nici un sfat nu o poate ajuta.
Cauta-ti un prieten de incredere, cineva care sa puna suflet si efort in relatie, relativ la fel de mult ca si tine, cu cineva ca si ea nu vei avea decat de suferit.
Pai explica-i pentru. ca si eu am la fel o prietena dar e si fina-mea si tot la fel facea si intr-o zi am stat mai mult cu celelate fete si le-am spus ca daca vine "ea" sa ii propunem un joc...jocul se numeste "spune ce nu ii place la mine"si am jucat jocul si toate fetele i-au spus ca e prea "cu fite" si se poarta cu noi ca, cu niste sclavi...si dupa joc a revenit la normal era prietena mea cmb!
Ar trebui sa vorbesti cu ea. Daca chiar tii la ea merita sa faci eforturi ca sa o aduci pe`calea cea buna`. Insa las o balta daca relatia voastra rezista doar datorita tie.Nu are rost. Asa ea mereu se va baza pe tine ca ii esti aproape si ca o vei ierta.Adica sa nu fie o relatie "prefacuta". Daca tu crezi ca merita relatia asta...salveaz-o vorbind, aratandui unde greseste si dc.
anonim_4396 întreabă: