In curand il va uita pe A si se va combina cu B alaturi de care va trai o frumoasa poveste de dragoste.Intuiesc asta.
Deci tu esti A si ti-a furat fata altu'. Inteleg. Nu fi fraier, cucereste-o cu vrajeli pana nu e prea tarziu.
Spune-i sa isi asculte inima sa caute adanc in sufletul ei doar ea are raspunsul am trecut si eu printr-o situatie cam la fel dar am ascultat ce mi-a dictat inima
Si eu sunt in aceeasi situatie. Sunt foarte nehotarata. Spune-i prietenei tale sa incerce sa vorbeasca direct cu A sau daca A este mai bun la invatatura sa ii spuna sa o ajute la ceva ce nu a inteles si la sfarsit sa ii dea un pupic de obraz. Dupa aceea poate sa ii spuna ca ii place de el si daca raspunsul lui va fi negativ prietena ta ar putea sa ramana cu B, dar parerea mea este ca aceasta "dragoste" pentru B este mai mult o obsesie. Cea mai buna prietena a mea (care din intamplare a si scris aici un raspuns) deoarece eu o innebunesc in fiecare zi cu povesti de ale mele, dar pana la urma am ales sa stau cu cel pe care il iubesc cu adevarat. Ma rog, sfatul meu este ca prietena ta sa ramana cu A.
Cred ca prietena ta esti chiar tu... deci spune-i direct ca-l placi ori pe A ori pe B si gata
E de ajuns sa il simpatizeze pe B deocamdata. Spune-i sa-l aleaga pe B si in timp relatia va deveni frumoasa. In plus el a facut pasul spre deosebire de A care pare nehotarat.
Avand in vedere ca traim intr-o societate moderna, cel mai bine ar fi sa-si ia inima in dinti si sa vorbeasca direct cu A
Sa faca o lista cu calitati si defecte pentru A si B
sau sa isi faca curaj si sa il intrebe pe A daca simte ceva pentru ea
Pfff e o situatie incurcata Eu cred ca ar trebui sa il abordeze pe A, nu stiu jucati si voi[tu, prietena ta si A] odata un adevar si provocare si asa poate zice ca o place pe prietena ta...