anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o prietena si e intr-o situatie dificila si nu stiu ce sfaturi sa ii dau. Poate ma ajutati voi. Deci treaba sta in felul urmator. Ei ii place de un baiat A si i-a spus asta unui baiat B.(baiatul B e prieten cu A). B ii zice dintr-o data ca o place si ca vrea sa fie cu ea. ea incepe sa il simpatizeze dintr-o data pe B, dar parca tot pe A l-ar dori. Problema e ca ea nu stie daca A o place sau nu (el cateodata ii da semne ca "da" cateodata ca "nu"). Acum nu stie daca sa fie cu B sau sa mai lase timp sa treaca ca sa vada despre A. (ii este totusi frica sa nu il piarda pe B daca mai lasa timp sa treacasi ii e frica sa nu il piarda pe A daca este cu B). Chiar nu stiu ce sfat sa ii dau. Poate aveti voi idei.

Răspuns Câştigător
| MomaieLoveGogaie a răspuns:

In curand il va uita pe A si se va combina cu B alaturi de care va trai o frumoasa poveste de dragoste.Intuiesc astalaughing.

16 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Deci tu esti A si ti-a furat fata altu'. Inteleg. Nu fi fraier, cucereste-o cu vrajeli pana nu e prea tarziu.

| Kat123456 a răspuns:

Spune-i sa isi asculte inima sa caute adanc in sufletul ei doar ea are raspunsul am trecut si eu printr-o situatie cam la fel dar am ascultat ce mi-a dictat inimahappy

| Skittles19 a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie. Sunt foarte nehotarata. Spune-i prietenei tale sa incerce sa vorbeasca direct cu A sau daca A este mai bun la invatatura sa ii spuna sa o ajute la ceva ce nu a inteles si la sfarsit sa ii dea un pupic de obraz. Dupa aceea poate sa ii spuna ca ii place de el si daca raspunsul lui va fi negativ prietena ta ar putea sa ramana cu B, dar parerea mea este ca aceasta "dragoste" pentru B este mai mult o obsesie. Cea mai buna prietena a mea (care din intamplare a si scris aici un raspuns) deoarece eu o innebunesc in fiecare zi cu povesti de ale mele, dar pana la urma am ales sa stau cu cel pe care il iubesc cu adevarat. Ma rog, sfatul meu este ca prietena ta sa ramana cu A.

| micuta_6487 a răspuns:

Perfect de acord cu Speedo

| Dymytros a răspuns:

Cred ca prietena ta esti chiar tu... deci spune-i direct ca-l placi ori pe A ori pe B si gata

| Mentaaaaa a răspuns:

Intreaba-l thu pe A daca o place pe prietena ta.

| seby19 a răspuns:

E de ajuns sa il simpatizeze pe B deocamdata. Spune-i sa-l aleaga pe B si in timp relatia va deveni frumoasa. In plus el a facut pasul spre deosebire de A care pare nehotarat.

| Speedo a răspuns:

Avand in vedere ca traim intr-o societate moderna, cel mai bine ar fi sa-si ia inima in dinti si sa vorbeasca direct cu A

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Dymytros : nu, nu sunt eu, chiar e prietena mealaughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In primul rand... A, B acus mai pui si-un C.
E doar un nume
Nu esti cunoscuta la nivel international ca sa ti secret doua nume.
Si spui sa alerge mai intai la B sau chiar daca nu esti chiar tu prietena ei.
O fi Bogdan oare? Am ghicit numele? Is tare curios ca le cam am.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@mihaibrasov : sunt fatarolling on the floor. nu va mai dati cu parerea daca nu sunteti siguri despre ce e vorba

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@anonim: nu sunt acelea initialele. oricum nu sunt nume prea cunoscute.si folosite. prefer sa nu dau numehappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si in plus, sunt multi copii de la mine din scoala care au cont aici chiar daca nu prea il folosesc, si imi cunosc fratele(la avatar). stiind care e cea mai buna prietena a mea isi vor da seama imediat.

Răspuns utilizator avertizat
| AnnaRawrrr a răspuns:

Sa faca o lista cu calitati si defecte pentru A si B
sau sa isi faca curaj si sa il intrebe pe A daca simte ceva pentru ea happy

| rox13 a răspuns:

Pfff e o situatie incurcata thinking Eu cred ca ar trebui sa il abordeze pe A, nu stiu jucati si voi[tu, prietena ta si A] odata un adevar si provocare si asa poate zice ca o place pe prietena ta...