| Mih10 a întrebat:

Am o prietenie care ma consuma mult cu o fata eu tin enorm la ea,ne certam super des dar ea ar renunta imediat la mine si se comporta foster rece, ce parere aveti ma consum enorm de mult.

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poate-i vremea sa incetati prietenia asta care va consuma energia si va umple de negativitate, ca va distrugeti sanatatea.
Sunt moment in viata cand trebuei sa te opresti, mai ales cand ai asemenea oameni ca prieteni.

| OldSoul a răspuns:

Aia nu e prietenie, renunta cat mai repede la ea.

Cat timp o persoana asteapta mereu sa cedezi tu, sa lasi de la tine, inseamna ca nu esti apreciat/apreciata, caz in care ar trebui sa faci ce e cel mai bine pentru tine, adic sa renunti la respectiva persoana si sa mergi mai departe.

| ywar a răspuns:

Da-i stres prietene, da-i stres! Consuma-i neuronii pana face implozie, pana o aduci sa-si taie parul din cap fir cu fir. Mananca-i ficatii!

| Dalmore a răspuns:

Uneori trebuie să mai și renunțăm la oameni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,nu are niciun rost şi nici nu e sănătos să ţii lângă tine un om care se pi☆ă efectiv pe sentimentele tale.
Rupe legătura cu ea.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

La fel cum au spus si restul, de ce sa tii la o persoană care ea nu tine la tine? iti spun eu de ce, pentru ca asa e la început, tii mult la o persoană chiar dacă ea nu tine la tine pentru ca tu o placi... până la urma de ce iti asa de mult la ea? A facut ceva special pentru tine sa merite asta? te-a ajutat sau ti-a fost alături canva? daca nu, cred ca cel mai bine ar fi sa încerci sa te departe, de ea, pentru ca daca nu o faci acum mai tarziu o sa suferi, mai intai e sentimentul ala de iubire pentru o fata pe care o placi, iar apoi vine sentimentul de tristețe cand stii ca nu o poti avea niciodată, pentru ca ea nu simte la fel, si pe langa asta se comporta si rece cu tine, semn de nepăsare. sfatul meu este sa renunți acum la ea, acum cand inca esti la început si nu esti chiar atat de atestat de ea

| vmalex21 a răspuns:

Asta e o prietenie toxică amice, fa cumva sa te detașezi de aceasta prietenie si persoana facand alte lucruri utile si placute ca te consumi de pomana.

| xeum a răspuns:

Sanatatea pe primul loc, relatiile pe doi. Ideea e ca asta nu e relatie, daca tu esti convins ca ar renunta imediat la tine de ce mai stai cu ea? Pentru ca tii la ea? Nu, nu poti tine la o persoana care-ti face zile fripte, renunta la ea cat mai repede.