Nu el trebuie sa te ierte, ci tu pe el ca-i nespalat.Gaseste alt baiat, nu merita sa stai si sa suporti mirosurile nimanui.
Aia care sta cu el e considerata la fel de nespalata.
Uneori cand spunem adevarul, doare. Daca el nu a luat-o ca atare, astfel e fraier si s-a dus la una de teapa lui. Nu trebuie sa iti para rau ca ai pierdut un nespalat, daca de gura nu a avut timp sa si-o spele, da' pai de altele..., asa ca lasa-l in voia lui sa faca ce vrea si tu distreaza-te ca va rasarii si pe strada da soarele. Capul sus si mergi inainte!
Pai eu nu vad nu motiv prea mare pentru suparare dar daca la-i vazut cu alta adica te-a schimbat intr-o zi eu cred ca ori nu te place ori este suparat din alt motiv pe tine.Daca te placea cu adevarat nu te schimba imediat cu alta.Te duci ii spui ca iti pare rau il intrebi daca s-a suparat rau si pe urma il intrebi de ce te-a schimbat doar pentru o prostie ca asta.[Eu asta as face]. Succes:*:*. Fundaa?; x
Trebuia sa reformulezi propozitia astfel incat sa nu se simpta prost...gen: Ce ai mancat la pranz? cred ca ar trebui sa iti ceri scuze
Sa te duci in fata lui si sa-i spui imi pare rau pentru ca ti-am spus...nu stiu daca e bun raspunsul...succes in continuare cu prietenul tau si sper sa va impacati, sper ca ti-am fost de ajutor
Spunetile nespalatilor sa-si ingrijeasca dantura, cand va saruta sa nu fumeze ci sa mestece o guma sau un tictac.sa-si taie unghiile sa nu va zgarie,sa-si spele hainele si corpul, si de abia dupa aia sa se arunce la voi.s-a suparat? lasa-l sa-i suporte aia, cariile urat mirositoare daca asa a crezut el ca rezolva critica ce i-ai adus-o.
Poate e mai bine sa umble cu alta fata care ii suporta respiratia urat mirositoare
Ai facut f bine ca i-ai spus, nu de alta dat inteleg ca pentru el a fost cam jenant dar si pentru tine a fost destul de neplacut.Incearca sa vb cu el, cere-i sa se puna in situatia ta, poate ai vreo sansa. Daca nu mai bine cauti altul, caruia sa nu-i miroase gura! Bafa
Fiind primul sarut, e clar ca pentru. el si mai ales pentru. orgoliul lui a fost foarte dureros sa auda asa ceva. Dupa parerea mea, ai fost, intr-adevar, cam dura, insa vorba celor de mai sus: nu trebuie sa stai sa suporti mirosurile nimanui.
In locul tau, eu as fi facut o pauza, i-as fi inmanat o guma, apoi l-as fi sarutat eu. Sigur ar fi prins ideea.
Cat despre acea alta fata, o cunosti? El stie ca l-ai vazut cu ea? A incercat sa-ti dea vreo explicatie?
Wow. eu cred ca, daca chiar tinea la tine si te placea facea tot posibilul sa fie curat, sa arate bine, sa se imbrace bine, si nu in ultimul rand sa se spele pe dinti.Si eu am patit la fel.dar nu i-am spus nimic pe moment, dar daca si data viitoare se va intampla asta, ii voi spune verde-n fata... Eu cred ca ar trebui sa ii spui ca ai avut o pasa proasta si ca n-ai vrut sa sune asa "dur" si ca ai merita o a2a sansa pentru ca toti mai gresim odata si odata si ar fi pacat sa va despartiti din asta. Si spune-i ca data viitoare sa fie si el mai "atent"... Sper ca te-am ajutat. Funda?!
Sfatul meu, este sa il rogi sa, se spele pe dinti (de aceea sa inventat "PASTA DE DINTI " daca a auzit de ea ), sau un Spray (Pentru GURA), si baiatul nu s-a suparat doar sa rusinat.adica I-AI SPUS IN FATA CA II MIROASE GURA asta inseamna ca ai fost directa si asta este bine nu e nimica, il iubesti? incearca sa discuti problema asta cu el si ia-o in serios