Îmi pare rău, uneori se întâmplă și lucruri de genul ăsta. Ești cu o persoană mult timp și crezi că o să fie pentru totdeauna dar se termină. Eu cred că e mai bine că s-a terminat atunci pentru că nu te mai iubea. Dacă rămâneați împreună și vă căsătoreați și aveați un copil și după asta îți spunea că nu te mai vrea era mult mai rău. Așa se întâmplă uneori, mai ales când e o relație începută în timpul liceului, după cât de tânără arăți cred că așa e și cazul tău. o relație se naște, crește și se termină când cei doi și-au dat tot ce își puteau da. De acum viața lui nu te mai privește, nu trebuie să te mai afecteze. E problema lui. oricum eu cred că s-a grăbit, în 6 luni nu poți cunoaște o persoană cu adevărat ca să îți iei așa un angajament, cel mai probabil este că nu va ține căsnicia.
Tu trebuie să mergi mai departe acum. Să cunoști alți oameni, alți bărbați. Din atâtea milioane o să găsești unul mai bun și mai iubitor ca el. Ești o fată superbă și meriți să fii fericită. Fără el.
Nu ai ce sa faci. Cel mai bine incerci sa constientizezi faptul ca nu merita sa suferi daca ti-a facut asa ceva pentru ca mi-e greu sa cred ca el a cunoscut-o pe tipa in jumatatea aia de an.
Ai fi motivata sa suferi daca te-ar fi lasat dintr-o greseala de-a ta, dar daca te-a lasat pentru alta... e mai bine ca ai scapat acum de el decat sa-ti faca surprize dupa nunta iesind pe ascuns cu altele.
Nu uita ca nimic nu e intamplator, poate el te-a lasat asa sec pentru ca nu a fost sa fie el cel alaturi de care sa-ti traiesti restul vietii.
Esti fata, poti sa-ti gasesti usor un alt baiat care sa te merite.
Pff 6 ani e o gramada de timp.insa daca pur si simplu te-a lasat balta si sa luat cu alta si de tine a uitat ar trebui sa fi mai puternica vazand ce om ai avut langa tine.sa incerci sa nu te mai gandesti la el pur si simplu sa te gandesti ca nu merita.e f greu insa nu e nk de facut decat sa iesi cu prieteni sa cunosti oameni noi si cu timpul ai sa il uiti si ai sa dai peste un alt baiat insa in momentul de fata trebuie sa fi linistita sa te gandesti ca nu merita sa iti strici sanatatea pentru o persoana careia nu-i pasa de tine.pentru ce? pentru ca oricum nu rezolvi nk iar el nu se mai intoarce.fi puternica plangi ca e normal sa plangi sa te simti tradata si singura insa fa sa iesi repede din starea asta pentru ca nu poate sa dureze la infinit trebuie sa fi puternica sa te gandesti la tine:*succes
Buna! pai daca cu tine a stat 6 ani si nu a schitat nici un gest ca ar avea de gand sa va intemeiati o familie chiar nu are rost sa suferi dupa el.Tot ce poti face e sa iti gasesti pe cineva care sa te merite iar pe el da-l uitarii.bafta si capul sus! Viata nu a inceput si nu se va termina cu el...
Cu siguranta exista si jumatatea ta,el n-a fost,daca ramaneati impreuna tot va desparteati odata,gandeste pozitic, unde cineva loveste apare alta persoana care mangaie si care apreciaza, multa bafta
N-are rost sa plangi dupa el.Gandeste-te si tu ca el acum e bine-mersi cu aia, iar tu stai sa suferi dupa el?! Nu merita! E clar ca nu e vreun barbat extraordinar daca numai dupa jumatate de an s-a insurat cu una, dupa ce a stat 6 ani cu tine.Cel mai bine e sa-ti gasesti si tu un baiat, poate n-o sa-l iubesti din prima sau n-o sa-l iubesti asa de mult ca pe el, dar traieste clipa! Capul sus! Nu e Sf.Lumii iar el nu merita lacrimile tale! Multa fericire pe viitor!
Nu vreau sa fiu rautacios si n-o lua ca pe o replica de 2 lei. Ai nevoie de un psiholog. Dar daca nu ai chef de asa ceva, da-mi add la id: neinteresantul... voi incerca sa-ti explic cum stau treburile cu baietii si relatiile... (si cred ca nu ai chef de psiholog. moral la pamant, fara chef de nimic, lipsita de putere, te gandesti numai la el, plangi noptile inainte de culcare, izolare, nu ai rabdare, esti disperata, etc).
Add la id: neinteresantul
Nu stiu cum as putea sa ma adresez unui psholog cind singura am absolvit facultatea de psihologie
Ce daca ai absolvit facultatea de psihologie... E clar ca nu te poti ajuta singura, asa ca ar fi bine sa apelezi la o persoana care sa-ti dea sfaturi si sa te ajute in momentele de care nu poti trece singura. Psihologii sunt tot oameni, au si ei probleme. Tu ce sfaturi ai da unei persoane daca va veni la tine cu aceeasi problema? Sigur vei gasi ceva sa-i zici. Dar la tine problema e alta... poate ca stii cum sa treci mai departe, doar ca nu ai curaj si nu stii de unde sa incepi.
In etica psihologului este asa un punct,,ca nu a dreptul sa faci consiliere unei persoane care are aceeasi problema ca si tine,, adica ii faci recomnadare la alt psiholog. daca ai skype, da-mi numele de skype si mai vorbim.
Nu sunt psiholog, deci, nu stiam despre chestiile astea. Dar e bine de stiut.
Ma poti gasi pe skype la id "neinteresantul" sau cautand "Numescu Prenumescu".