Probabil ca te-a invitat mai mult formal(cum s-ar spune de ochii lumii). Dar nu e nevoie sa fie offline cand trimiti mesajul.Cred ca oricum ar intelege si nu s-ar supara.
Spune-i ca-ti ceri scuze, insa a aparut ceva important si nu mai poti sa mergi. Mai spune ca ti-ar face placere sa o revezi si poate sa va intalniti in viitorul apropiat.
Cred ca si ea, este destul de constienta (material vorbind), cata cheltuiala trebuie sa faci pentru a onora aceasta invitatie. Apoi, la un asemenea eveniment, desi traim aproape 80% intr-o lume virtuala, o asemenea onoare(de-a invita), nu se face pe mess.Mai mult de 5 euro nu ar fi costat sa-ti trimita o invitatie(in plic). Gandeste-te! Tu ai proceda la fel? Iar acolo nu poti da 100 de euro in plic(ca la noi)...Incearca,elegant,sa-i explici ca... E CRIZA! Nu aminti de excursie! Daca este o obligatie, asta-i altceva!
Pai, intri cand e offline, si ii zici, diplomat:"salut., auzi ce problema am, am spus ca te anunt daca vin sau n u, din pacate a intervenit ceva, si,, cum sti bine ca sunt minora...imi pare extrem de rau, eventual cand o sa ne intalnim o sa mergem undeva, dar chiar crede-ma ca a intervenit o problema"...sau asa ceva. si daca zice "ce problema". ii zici"pai, acum mi-am dat seama, ca, mai am o invitatie, de la o prietena, care mi-a dat-o dinainte sa-mi spui tu de nunta, si din pacate, am obligatii sa merg acolo, este sora prietenului meu,,,,", eu nu stiu, daca vrei foloseste-te de astea, sau mai adaugfa, stiou eu, de exemplu dca nu stie prea mt despre tine(ca nu ai pr, sau ca ai iubit) poti sa ii zici. bafta:X
Prietenii tai apropiati de astazi nu o sa fie la fel de apropiati peste 10 ani. Vor fi mai degraba niste amintiri din viata ta.
Pe cand familia ta…, pai, esti legat de ei, pe viata. Iti place sau nu, varul tau primar odata respins va ramane pentru todeauna indepartat. Si…, doar stii, nu poti alege rudele, dar nici nu este intelept sa le ignori.
Pe lard intamplarea mea la adresa https://cataloginvitatii.ro/......-la-nunta/
Pana la urma ne-am hotarat sa mergem la nunta...multumec frumos de raspunsuri
teutza99 întreabă: