Nu mai deskide acelasi subiect de prea multe ori pentru ca odata ce acel subiect nu e binevenit de unul dintre voi va kuza o cearta... deci incearca sa treci peste... eu te inteleg ca u ii vrei binele dar poate u ii faci un rau vrandu'i binele si nu iti dai seama, incearca sa ocolesti acest subiect nu il mai stresa cu asta sh o sa vezi ca o sa fie totul bine
Stii ceva unii oameni sunt genul care zic"Nu am nevoie sa-mi deschizi ochii" apoi le pare rau ca au pierdut si si-au dat seama ca tu le-ai vrut bine apoi isi cer scuze.Asa ca incerarca sa-i deschizi ochii daca nu spune-i ca daca nu se va trezeste din visul asta o sa-i para rau apoi.Sa stii am eu colegu de banca asa face mereu eu icapatanat rau(bine nu si prietenul tau). Incearca!
SPER SA REUSESTI!
Dă-ne mai multe detalii.
Ce trupă? Nu mă interesează nume dar ce fel de trupă, ce obiect de activitate. Include deplasări lungi şi dese?
De asemenea, de ce crezi tu că prietenul tău are nevoie să-i fie deschişi ochii cu privire la un anumit individ?!
Şi, aşa cum bine-ţi spune barbiedoll, în româna-i aproximativă, există şi şansa ca tu să-i faci rău vrându-i binele şi fără să-ţi dai seama!
Salut.
Am fost in aceeasi situatie candva si pot sa spun ca la un moment dat cu toata iubirea ta acest mic defect sau scapare a lui va deveni o arma pentru tine si cand tu vei face imprudenta sa dezvolti o oarecare relatie cu altcineva fie si prietenie, totul sa ve ruina si va veti desparti sigur. Sper sa nu fie asa dar un lucru este sigur incearca sa nu aduci vreodata vorba de acest mic accident pentru ca nu va duce la bine. Ai grija de tine si mult noroc