Bună.
Pe tine te omoară stresul!
Dacă în 2 ani de zile cu activitate constantă sexuală fără protecție nu apare o sarcină, atunci este o problemă de cuplu și trebuie să faceți amândoi analize de fertilitate (dozările hormonale, urmărirea ovulației timp de 6 luni de zile, spermogramă, etc.).
La 20 de ani nu ești suficient de matură, pe tine te-a luat valul bebe-ului, și atât.
Responsabilitatea nu se poate măsura nici în ani lumină, la ce te așteaptă în creșterea și educația copilului. O dădacă nu înlocuiește o mamă!
Relaxează-te și vei vedea ce bine va fi și... împlinită ca mamă!
Pa, pa.
Mar de amor, degeaba ti-ai ales matale nick-ul asta.Trebuia sa iti spui falta de madurez
Nu are importanta orgasmul. poti ramane gravida si fara sa ai orgasm
poate ai incercat pe perioada nefertila. incearca si tu mai mult iar daca tot nu merge du-te la doctor, nu are de ce sa-ti fie rusine.
Tu odata ai 24 de ani, odata 21 si odata 20. Tu iti bati joc de noi? Aveam de gand sa iti scriu un raspuns mai in detaliu dar m-am razgandit pentru ca tu faci misto de noi.
Hotaraste-te! ce varsta ai? Daca esti asa precum te lauzi, matura in gandire, de ce nu conversezi cu mama ta pe aceasta tema, din relatrile tale este destul de tanara (38 de ani, oau, sa-ti traiasca ) care cred ca stie multe lucruri despre acest necaz al tau. Parerea mea este ca e prea devreme pentru a avea un copil, mai pe la 25-27 de ani, pana atunci bucurati-va de tinerete
Incearca cand faci dragoste sa te gandesti numai la placere si iti spun ca o sa iasa ceva sigur nu te mai gandi la altceva. cand o sa mai faci dragoste incearca ceva romantic si gandeste pozitiv si la iubirea ce o porti persoanei de langa tine