Poate ca vrea sa va impacatzi si face ca si tine ascunde.eu zic sa va impacati
Pai incearca sa vb cu el si incearca sa nu sari pe el, baietilor nu le plac fete care ii sufoca, fi putin mai indiferenta. Spune-i ca inca il iubesti si ca vrei sa mai fiti impreuna, o sa te descurci
Fa.ti curaj si spune`i in fata " Tu mai tii la mine si vrei sa ne impacam. sau stam si suferim Ori sufera, ori isi bate joc de tine una din doua Si scuze ca sunt asa directa, dar eu una nu mai am incredere in nimeni si iau realitatea inainte.
El a vrut sa spuna:Salut.Salut.Nu stiu cum sa-ti zic dar vrei sa ne imprietenim? Eu cred ca de fapt asta a vrut sa spuna!
Poate vrea sa verifice si el daca mai ai sentimente pentru el si are chef de joaca.In legatura cu prietenii comuni, eu nu m-as baza atat de mult pe ei mai ales ca sunt COMUNI.Eu te sfatuiesc sa il uiti si sa nu te mai gandesti atat de mult la el incat sa-l visezi noaptea.Viata merge mai departe si lasa in spate oamenii care nu te apreciaza.Doar o singura persoana o sa fie cu tine toata viata si doar pe ea sa te bazezi, acea persoana fiind tu! Nu te mai gandi la el, atata timp cat nu iti amintesti uiti.
Ce copila esti " cel mai tare tip din scoala" la ce la sah?
trezirea sunt multi baieti aici care stiu sa sarute mult mai bine decat baiatul cu care te-ai sarutat.
Faptul ca il tot visezi noaptea poate avea semnificatii multiple. Citeste prima pagina de pe site-ul http://dreamgeek.ro/ pentru a intelege ce tipuri de vise exista si incearca sa iti cauti elementele din vis pe site, vei gasi diverse situatia precum a ta explicate detaliat.