Eu zic ca prietena aia a ei ori este foarte geloasa,ori ii place de tine, ori nu suporta ideea ca ea are un prieten de un an si ceva. Mai bine ai intreba`o pe prietena ta ce doreste EA sa faca in privinta asta si ar trebui sa o sfatuiesti sa o faca pe aia sa inteleaga ca tu esti cu ea de un an si ceva si chestia asta inseamna mult pentru tine,dar si pentru ea si ca nu poate sa dea cu piciorul la relatia voastra, doar pentru ca asa vrea ea. Spune`i sa se certe cu ea, daca este nevoie sau macar sa o faca sa inteleaga esentialul. Bafta si tine bine de iubita ta. :*
Poate aceste`i pretene ii cam place de tine pentru ca daca era o prt. adevarata, ii dorea numai bine pretenei sale, si nu conta cu cine este ci daca ea este fericita sau poate e cam geloasa ca prt. ta are un iubit si ea nu sper ca te-am ajutat intr-un fel :**
Asta inseamna ca fata aya nuh este o foarte buna prietena sh face mutre sh fite pentru. ca ii geloasa sh ei nu-i convine nimic. Sfatul meu e ca prietena ta sa se indeparteze un pic de fata aya sh sa nu mai sufere ca nuh merita.Se poarta urat cu prietena ta pentru ca ei nu ii convine ca prietena ta are prieten sh ea nuh.Isi da ochii peste cap pentru. ca s-a saturat de tine sh nuh vreau sa te amesteci intre ele doua.Ti-am zis sfatul meu. Sper ca te-am ajutat putin.SUCCES!
Incercati sa ii gasiti un prieten "rasfatatei" si sa spuna ca prietena te i la gasit si o sa se impace si o sa fie totul bine.
Chiar si prietenele cele mai bune sunt invidioase.Invidia roade in ea si nu cred ca e asa rasfatata...
Nu te da la o parte pentru ea, chiar nu merita asa ceva.
Va multumesc de sfaturi.in mare la chestiile astea ma gandeam si eu.este dificil sa-i gasesc ei un prieten deoarece e foarte dificila.prietena mea e prea moale si nu prea e in stare sa se certe cu ea, mai ales ca au fost prietene bune mult timp.in fine, e clar ca e geloasa pe noi dar totusi nu credeam ca poate fi asa avand in vedere preitenia lor.in fine.va multumesc mult la toti mi-ati intarit banuielile