| mgtow a întrebat:

Am o problema cu parintii, ei nu stiu ca am facut comanda la un pachet prin internet si nici n-am sa le spun, problema e ca in seara asta ar trebui sa plec cu taicameu la munca dar eu m-am certat cu maicamea pe treaba asta si i-am zis ca sambata plec sa ma lase impace doar a zis ca luni incepe treaba si ma ia hop top azi ceea ce ma enerveaza mai ales vineri ajunge si pachetu acasa cum pot sa ii fac sa ma lase impace pana sambata asta ca daca vb frumos nu vor sa ma inteleaga deloc. P. S. pachetu poate sa astepte la biroul de livrare MRW pana il ridic problema e ca as sta in autocaravana sa dorm sad si pana revin acasa ar dura vreo 9 zile.

3 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Nu poţi pune un prieten sau pe altcineva de încredere să-ţi ridice pachetul?

| DanielJackson a răspuns:

Du-te la biroul de livrare de si tu da o bere ceva acolo si o sa ti-l puna ei deoparte pana cand il poti ridica, ca sant intelegatori cu clientii, nu vor sa-i dezamageasca sti bine.

| ILoveYouSoMuch a răspuns:

E destul de greu... Poti sa ii zici la un momentdat (sau chiar acum)asa:Mama eu te iubesc,dar,as vrea sa ma intelegi si pe mine,acum sunt mare o sa plec de acasa,si nu vreau sa raman cu amintirea asta ca suntem certati si nu vreau sa plec acum de acasa vreau sa stau aici si sa ma bucur de viata inca ca-ti va ani, cu voi, imi pare rau.La un moment dat va trebui sa le spui de pachet...Dar cand vei pleca acasa ca acum cred ca o sa te bata laughing.

Sper ca te-am ajutat!

FUNDITA?