Si foarte bine fac ca nu te lasa.La cate tampenii se intampla in ziua de azi.
Pai?
Pai ce? de ce nu te as lasa? degeaba stii tu sa inoti atat timp cat esti iresponsabil, iar la 14 ani sigur esti iresponsabil, poate tu poate prietenii tai
Vor sa te protejeze. Pana la urma sunt parinti. Incearca sa mergi cu o persoana in care parintii au incredere. Poate ai mai multe sanse sa-i convingi asa.
Eu vreau sa merg cu un prieten foarte bun care si ei il cunosc si strandu il stie si ei ca or mai fost cu mine
Salut
Aici poti citi cateva idei interesante pe aceasta tema: http://www.jw.org/......e-in-mine/
Sper sa te ajute.
Cele bune!
Poate pentru ca isi fac griji ca in ziua de azi orice se poate intampla sau poate pana acum ai mers doar cu ei sau cu neamurile.
S-au innecat campioni nationali la innec si tu spui ca stii sa innoti? multa lume stie.cine nu stie nu intra in apa.si totusi oamenii se inneaca.ia ghiceste, cine?
Băi. tu cu cine ai făcut gramatica la şcoală? că m-ai nenorocit cu NNNNNNNNNNNNN. dublul N e pentru cuvintele compuse care încep cu N, de exemplu Nor - compus = ÎnNorat, Înot nu e compus şi nici Înecat.
Ba omul e gata gata sa se inece si pe tine te framanta dioi de n? sant un pic balbait, cccaarre e pproblemmma? si am tastatura mmiccca si degete cu arie mare de acoperire.mai dapte-n puii mei cu gramatichia ta si a altora, ca eu stiu scrie, voi trebuie sa invatati a ceti.
Eu vreau sa merg cu un prieten foarte bun care si ei il cunosc si strandu il stie ca or mai fost cu mine
Le zici parintilor ca veti fi cuminti in apa, va dati doar la fund.