| LaChatte a întrebat:

Am o problema cu parintii: nu sunt de acord cu citirea cartilor si vizionare filmelor de groaza! le-am spus doar ca numai copilas sa citesc poezii si sa ma uit la desene animate. fiecare cu placerile lui! am 12 ani. cum boala sa-i conving sa ma lase? P.S. nu sunt genu' de parinti batrani

14 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

In lumea asta mare nu sunt numai poezi si desene animate.
Problema e ca, orice ai zice, filmele de groaza te influenteaza negativ. Ai 12 ani, nu ai cum sa realizezi asta, iar cind vei realiza, daca se va intimpla vreodata, va fi prea tirziu, caci nu vei mai putea schimba nimic. Asa ca, eu cred ca parintii tai au dreptate, ei vor sa te protejeze, sa te ajute sa cresti armonios, sa te dezvolti psihic, mental si emotional intr-un mod echilibrat. Poate ca ar fi mai bine sa ii asculti, si, dincolo de desene animate si poezii, sa cauti altceva care sa iti placa sa citesti sau sa vezi.

| Fiction a răspuns:

Eu am 14 ani si inca citesc...e pentru educatie, nu pentru copii.Ai putea sa incerci sa citesti.Eu la noua ani citeam carti pentru copii de cel putin 12-13 ani.Sa stii, nu o sa mori daca incerci sa citesti.Ma rog, treaba ta.Ar trebui sa-i asculti.Sunt parintii tai.Cred ca e destul de clar.

| Fatamuntilor a răspuns:

In ochiii parintilor tai vei vesnic copil....chiar si la 40 ani.
Parintilor tai nu vor decat sa te protejeze si cred ca li se pare nepotrivit sa te uiti la asfel de filme.
Uite, daca vrei sa le dovesti ca nimic nu e rau in asfel de filme, ii poti invita sa va uitati impreuna la un film. Daca lor li se pare potrivit, cu siguranta te vor lasa. Daca nu, ar fi bine sa-i asculti.

| fuzzer a răspuns:

Pai totusi esti la o varsta destul de frageda, tu trebuie sa-i convingi ca esti destul de matur incat sa poti citi ce-ti place.Dar, intr-o oarecare masura trebuie sa ti cont si de sfaturile lor.

| Maxim96 a răspuns:

Daca nu esti sperios nu au de ce sa te opreasca

| hummmer a răspuns:

Nu mai bine îi asculţi? îţi vor binele, groaza/crime/violenţa nu te ajută în creştere, adevărat nici desenele animate.

| VladGH a răspuns:

Tu ai 12 ani si socoti ca ai mai multa dreptate decit parintii tai? Stiu ei ce iti doresc, ai in vedere ca filmele de groaza sunt facute pentru a conduce mintea oamenilor si pentru a o distruge.

| Mwha a răspuns:

Le spui ce gandesti,, FIECARE CU PLACERILE LUI ". Si mai spune-le ca filmele de groaza sunt tot niste FILME numai ca SF si tu stii ca ce vezi acolo nu se poate intampla in realitate, iar in legatura cu cartile WTF! n-am mai auzit asa ceva. Spune-le ca nu esti un bebelus ci esti o adolescenta care are tot dreptul din lume sa citeasca carti!:X Succes! big grin

| Happinessssss a răspuns:

Buna.
da, si eu am 11 ani si ma uit la filme de groaza, si? Dar nici parintii mei nu sunt de acord cu aceste filme. Raspunsul: te uiti pe ascuns! stai, glumesc laughing Convinge-i ca nu ai nicio problema cu aceste filme, ca nu ti-e frica. Am observat ca un utilizator a zis ca aceste carti si filme te influentiaza negativ..Nu, nu neaparat..Adica, sunt doar niste FICTIUNI si atat. Eu desi sunt mai mica, realizez lucrurile astea, ca nu e adevarat. Deci demonstreaza-le ca nu mai ai 2 ani, ca pot sa aiba incredere in tine, ca esti un copil matur. big grin
Funda?

| MuzicaBooM a răspuns:

Buna!
In ochii parintilor tai tu vei fi mereu un copil, chiar daca ai si 60 de ani pentru ei tot copil vei fiwinking
Trebuie sa ai o discutie serioasa cu ei, sa ii chemi pe o canapea si sa le spui ce ai pe suflet.Ei trebuie sa iti ia in vedere dorinta daca te iubesc mult. Poti merge si la un psiholog sa te ajute ca el stie cel mai bine cum sa scapi de lucrurile care le ai pe sufletwinking
Bafta si te pup:*

| asdfghjklasdfghjklqwertyuiop a răspuns:

La 12 ani inca esti copil.Si cine a spus ca la 12 ani trebuie sa citesti poezii? Poti citi multe cart interesante ca: Aventurile lui Tom Sawyer, Aventurile lui Huckleberry Finn, Colt Alb, Robin Hood si multe alte carti potrivite pentru varsta ta.
Bafta!winking

| LaChatte explică (pentru asdfghjklasdfghjklqwertyuiop):

Ma crezi proasta? normal ca citesc si altfel de carti!

| BornToDie9108 a răspuns:

Ei se îngrijorează pentru tine, încearcă să-i înţelegi. Orice părinte îi doreşte tot binele din lume copilului său. O să ai timp pentru toate, o să reuşeşti să faci tot ce doreşti. Viaţa merge înainte.

| misterio666 a răspuns:

Fai si pe ei sa se uitela cateva filme da sa nu fie asa de groaza sau sa daci ceva in schimb pentru ei ca sa te lase =]] funda