| nicku92 a întrebat:

Am o problema...cum as putea sa ma schimb?
mereu ma gandesc la ceilalti din jur, nu ma pot incadra pe propria viata, mereu sunt preocupat de grijile atora, pe altii ii ajut
si nu ma pot concentra asupra vietii mele
doresc sa ma schimb, dar nu stiu in ce mod sa o fac si cum anume..nu-mi pot organiza timpul..sunt grabit in toate
majoritate din jur, imi zic ca e prea iesit din comun, si ca nu ma gandesc la mine niciodata...
in ce consta cauza? ..singur nu pot sa definesc

Răspuns Câştigător
| KasdfghjNY a răspuns:

Ei bine, nu vad de ce are trebuii sa te schimbi thinking Pur si simplu esti o persoana foarte altruista! Daca tie ti se pare ca te neglijezi atunci, ai putea sa incerci cateodata sa uiti de ce e in jurul tau.Dar mai bine ai fi tu insuti ca asa e cel mai bine mereu! Eu sincer cateodata as vrea ca toata lumea sa fie ca tine, altruista!

| nicku92 explică (pentru KasdfghjNY):

Pur si simplu, nu ma pot incadara in treburile personale.fac toti pentru ceilalti..si in ultimul rind, ajung si la mine, sau ba chiar niciodata...imi propun scopuri, dar nu le pot realiza. fiindca timpul il acord pentru altii.

10 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Normal ca nu te poti concetra asupra vieti tale daca iti vezi mai mult de treaba altora decat de a ta! Poti sa incepi sa te gandesti la tine si la viitorul tau fara sa-ti pese de alti, ar fi primul pas in evolutia ta.Cat despre timp, incerca sa faci ce consideri tu ca e mai iportant si are intaietate.

| KasdfghjNY a răspuns:

Daca te deranjeaza atat de mult, ai putea intr-o zi sa comanzi o pizza, sa aprinzi tv/calculatorul si sa te relaxezi! Oricum dumnezeu mereu i rasplateste pe cei ca tine! Si acum sincer, eu ma oftic ca nu pot fi la fel de altruist ca tine!

| PedoBarbie a răspuns:

Eu zis să nu te mai gândeşti la alţii că tu te afli în corpul tău ci nu al lor.
Pe curând!

| YunoGasaiEceaMaiTARE a răspuns:

Pai uite te grabesti si nu iti dai destula atentie si tie intai fa-ti o pizza, apoi stai undeva comod, apoi da drumu la televizor si uitate la el in timp ce mananci pizza asa nu te vei mai grabi ca te vei relaxa.Iar ca sa nu te mai gandesti la alti si un pic si la tine fa asa:incearca sa iti golesti mintea si sa iti spui ma gandesc si la mine ma gandesc si la mine cam asa de cateva ori apoi relaxeazate iar si incearca sa te gandesti la ce o sa faci mai tarziu la cantece sa iti faci temele si asa nu te vei mai gandi numai la alti ci si la tine. Funda plz sper ca te-am ajutat.

| PRoMeTHeUM a răspuns:

La fel sunt si eu, de parca eu nici n as exista. Ajutor big grin

| ctlaida a răspuns:

Nu este un lucru rau sa te gandesti la altii si mai ales nu este rau sa ii ajuti asa a lasat Dumnezeu iar tu fara sa vrei ii urmezi calea...
Sunt multi care zic ca sunt ca tine dar putin care, chiar reusesc sa o faca...
Nu trebuie sa te schimbi ci doar trebuie sa continui sa ajuti dar in acelasi timp sa te gandesti si la tine si la familia ta!
Daca ajuti fara sa ceri nimic in schimb sau fara sa astepti sa ti-se intoarca esti " mana dreapta a lui Dumnezeu"!
Eu nu pot decat sa te felicit si sa iti spun sa continui tot asa si vei vedea cat de mult te iubeste Dumnezeu!

Ai o familie adica ma refer (sotie si copii)?

| nicku92 explică (pentru ctlaida):

Nu am abia doar 20 de ani...

| nicku92 explică:

Am impresia..ca timpul trece asa de repede. si pentru mine nu dovedesc sa fac nimic... decit cu grijile altora...

| ctlaida a răspuns (pentru nicku92):

Eu te sfatuiesc sa nu iti para rau pentru ceea ce faci ai doar 20 de ani si ai sa vezi ca Dumnezeu va fi cu tine si te va rasplati!