anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă de familie mama m-a gonit din casă
mi-a spus că am 25 de ani şi trebuie să mă descurc
i-a dat bani bunicii mele ca să mă primească.
Acum stau cu bunica mea şi aici sunt mai multe familii la un loc, îmi vine greu.
nici nu imi permit sa inchiriez o casă. Nu ştiu ce să fac
Credeți că ar trebui să mă răzbun pe mama? e normal să mă gonească aşa din senin?

37 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Amin

| sierra1 a răspuns (pentru Mosotti):

~ar trebui să mă răzbun pe mama~

dacă tot îi plângi pe umăr poate-i servești și niște metode

"copiii cu problema psihologice la maturitate, ca au avut parinti ca voi "

poooooftim? cine ești tu nene să faci aici pe ghicitorul in stele? vezi-ți de prietenii tăi și nu mai da tu lecții

https://www.tpu.ro/......daca-vine/

| Mosotti a răspuns (pentru sierra1):

Nu am zis ca toti parintii sunt asa, am zis ca multi parinti gandesc ca voi si poate aia cine stie ce or mai fi facand, tu nu vezi ca si aici au fost cazuri "parintii nu ma lasa sa...desi am 27 ani", "parintii se bat, se ameninta, nu mai pot".
Si cati ori fi asa.

Cam la aia ma refer.
Dar sa zici ca e bine ca au dat-o afara din casa, pai ce sa cred eu? Sincer acum. Ca sunt destui care fac asa!

Pai pana si parintii celui care l-a impuscat pe Reagan in 1981 au facut la fel, omu avea probleme, mersese la psiholog, nu se rezolvase treaba, omu nu muncea, dar se vedea ca are probleme, la un moment dat tasu se intalneste cu el parca la metrou, ii da 100 de dolari si zice "esti pe cont propriu".
Si dupa aia...l-a impucat pe presedinte, desi nu stiu daca de asta l-a impuscat, parca din cauza ca nu-l placea o fata, dar oricum, am vrut sa scot in evidenta ca parintii au dat afara copilul cu probleme.
Si dupa ce a facut, rezulta clar ca avea probleme mari de tot. A aterizat in puscarie si dorea neaparat ca lumea sa afle ce a facut, alta tembelie.

Am voie sa-mi dau o parere si ce o fi, initiatoarea citeste si trage o concluzie, nu impun eu anumita parere, eu doar o zic si atat.

Nu dau metode de razbunare ca nu incurajez acest lucru, am si zis.

Aia cu prietenii nu are nici o legatura cu subiectul de aici, eu am fost ontopic, ce dai tu acolo e offtopic, nu era vb de mine acum, si l-am pus eu la punc si pe ala cu impuscatu de nu s-a vazut.

E uite ca sunt cine sunt, sunt ala putin mai uman asa, am voie sa dau lectii unor oameni inumani care considera ca e normal ca parintii sa-si dea afara copilul cu probleme. Asta e, imi permit sa dau lectii si sa critic.
Oricine e uman si oricine iubeste copilul, ar critica dur asta.

Si uite asa vedem cati inumani avem printre noi, f bine ca s-au dat pareri aici destule.

Asa a fost si pe softpedia, a fost un topic unde s-a vazut clar ce parere are lumea despre prietenii lor, te-ar fi socat ce s-a zis acolo.
Si dupa aia auzi "aaaa pai nu am prieteni adevarati", dar ei? Erau tot neadevarati.

| sierra1 a răspuns (pentru Mosotti):

~sunt ala putin mai uman asa, am voie sa dau lectii ~

dă-ți dom-le cu PĂREREA, lecții NU ești in măsură să dai!

Vorba bine lectii, e vb de parere, dar am uitat sa specific, ca nu poti baga cu forta cuiva ceva, doar spui si argumentezi, in rest alege fiecare cum crede, ia in considerare ce raspuns considera ca e mai bun pentru ea, de fapt initiatoarea.
Dar oricum raman la parerea (si nu doar a mea, ca am intrebat azi si pe cine cunosc eu, si s-au inchinat cand au auzit ca niste parinti au facut asta), ca un parinte care-si iubeste copilul, ramane cu el orice ar fi! Nu ramane doar la bine.

Dar asta e o chestie generala, nu ca zic eu, toti parintii care iubesc copilul sunt cu el orice ar fi.
Pai...pe langa cazul criminalului ala, tot auzeam la TV mame cu copii infractori "ori ce ar fi, tot copilu meu ramane...".
Si tine cont, ca infractiunile sunt mult mai grave ca faptul ca nu lucrezi din cauza unor probleme de sanatate de fapt (ca un om sanatos nu sta degeaba, nu se simte el bine asa).

Dar in cazul criminalului sincer eu nu as mai avea de a face cu el chiar daca era fi-miu, dar aici e altceva, sa dai in cap la doi batrani si sa le furi dupa ce le-ai spart casa, ala nu e om de fapt, nu e nevinovat ca fata asta a noastra.
Hai ca mai furi, nu e problema, dar nu sa bati, sa spargi case, sa dai in cap, etc.

Dar na, putini parinti au minte ca gandeasca.
Ei considera ca "e puturoasa", atata judeca!
Nu se intreaba "baaa dar oare de ce? Nu cumva are probleme? Un om sanatos nu poate fi puturos..deci ia sa incercam sa rezolvam cumva".

Pai eu stiu de la facultate de la mine, TOTI colegii mei din 100 de insi, 100 vroiau sa plece de acasa sa fie pe picioarele lor si fete si baieti, nu vroiau sa stea cu parintii chiar daca aia aveau bani, nu se simteau bine asa, asta e sanatate!
Si aveau 20-21 ani, deci pana la 25 erau deja pe picioarele lor.

| Anaiacob a răspuns:

Nu te razbuna incearca sa iti faci viata ta indura si stai putin cu bunica ta cauta.ti un loc de munca si D.zeu te va ajuta si iti va da inzecit, iar mama ta va veni ea singura dupa tine