Incearca sa ai o discutie cu ea sa intelegi de ce nu vrea sa pleci la munte, sa o faci sa inteleaga ca o iubesti dar trebuie sa iti petreci timpul liber si cu familia ta caci si la ei ti. Indrum-o sa iasa cu prietenele. Nu e decat un weeken care va trece repede iar cand vi i-ai putea aduce un mic suvenir pentru ai arata ca te-ai gandit la ea cat ai fost plecat.
De ce sa se supere pretena ta?
Daca chiar ar tine la tine, te-ar intelege.
Totusi nu inteleg de ce s-ar supara prietena ta? Trebuia sa faceti ceva impreuna?
Cu mama ta ai incercat sa vorbesti? Eu zic sa pleci la munte.(parerea mea)
Poate daca ai spune de ce s-ar supara prietena ta, te-as putea ajuta mai mult.
Familia pe primul plan! Cat despre prietena nu stiu daca ii poti spune asa un prieten adevarat poate intelege si astfel de momente! Prietena ta ar renunta la o plimbare la munte pentru tine? daca face asa din invidie? bafta
Eu zic sa o iei si pe ea la munte sau daca nu explica-i ca trebuie sa mergi asta e singura solutie funda? am raspuns prima
Pai hai sa le luam pe rand, ce se intampla daca se supara ai tai, si ce se intampla daca se supara prietena?
Dar tu ce vrei? Pe de alta parte cine e mai important pentru tine; mama sau prietena?
Explica`i prietenei tale ca trebuie sa petreci timp si cu parintii, nu puteti fi impreuna oriunde. e prea dependenta de tine si probabil nici nu are prea multi prieteni. Poate ati foat obisnuite sa faceti toate lucrurile impreuna si acum se simte lasata la o parte. Eu zic sa vorbesti cu ea si sa ii explici frumos ca trebuie sa petreceti timp si una fara cealalta. eventual dai niste idei faine ce ar putea sa faca cat lipsesti tu. sa citeasca o carte faina, sa caute bancuri, sa citeasca niste reviste online, sa iasa in parc la plimbare.
Alor tai o sa le treaca pentru ca te iubesc mai mult ca orice. Daca tu vrei mai bine ramai cu prietena ta