| mgtow a întrebat:

Am o problema destul de veche in legatura cu prima iubire la care am tinut mult si s-a terminat rau relatia pentru ca m-a inselat. De multi ani tineam legatura telefonic sau scrisori dupa ne-am ignorat pentru ca ne-am certat apoi m-a cautat din nou dupa iar cearta si tot asa. Ii scoteam ochii pentru ceea ce a facut inainte si tot regreta.

Asta e 2a oara cand ma cauta in Facebook ieri primisem o cerere de prietenie de la respectiva si am vorbit, zice ca nu vrea nimic de la mine si ii zic de ce m-a cautat din nou daca nu vrea nimic? Are 25 - eu 28. Ziceam poate simte ceva si ma incearca dar sunt confuz.

Cica asa - banuiesc sa ma urmareasca sa stie ce fac sau sa fie prezenta acolo sa nu o uit probabil. Ne-am injurat putin, ea incepuse si i-am zis ca nu are rost sa stam asa daca nu ne vedem, tot tine amintirile cu mine si de sters din Facebook nu m-a sters chiar daca i-am dat de inteles asta. Pe fostii parteneri i-a inselat culmea ca nu statea pe interes cu ei mi-a zis asta confirmand.

Ma simt blestemat si nu am pace de ce se tine scai de mine daca nu vrea nimic? Eu simt ceva pentru tipa dar cu mintea judec si zic ca nu merita sa ma complic cu... cand eram in tara zice ca m-a vazut in oras si am intrebat-o de ce nu a venit macar sa ma salute, a zis ca a fost mai bine sa nu ne vedem atunci.

14 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Atunci dă-i tu block și gata, oricum asta rămâne c ur.vă până moare, mici șanse să se schimbe

| mgtow explică (pentru Adry05):

Dar am un atasament fata de ea, nu pot so blochez ultima oara i-am zis lu' masa sa-i zica sa ma blocheze si dupa aproape 3 ani iar a venit, e pusa pe smecherii nu crezi? Sau incearca sa vada daca sant mort dupa ea... ce poate pretinde?

| Adry05 a răspuns (pentru mgtow):

Ok dacă vrei să continui să-ți pierzi timpul după una care se simte mare și tare că face asta din tine, n-ai decât să o lași așa pe scuza asta de atașament. să nu te trezești și pe la 40 de ani tot așteptând după asta să-ți scrie că na, atașament

| mgtow explică (pentru Adry05):

Oricum raman singur in viata... nici acum nu uit la 16 ani cand m-am despartit de ea aproape 13 ani au trecut nu am uitat-o chit ca am fost cu multe femei dupa. si de atunci am pierdut increderea totala in femei. Daca era sa ma incurc cu alta imi ziceam ca nu pot trai asa pentru ca e lipsa increderii, inselat, tradare. Viata pentru mine e destinata separat de cei cu familie si copii... exista 2 clase de oameni in viata singuri care nu au parte de partenera si cei care au. Nu au nici o vina aia care traiesc singuri pentru ca au incercat sa isi gaseasca pe cineva si nu au reusit atunci inseamna ca destinul lor e programat sa ramana singuri, asa e si pentru mine pot sa fac si sa schimb o groaza de lucruri pentru ca niciodata nu va fi bine, multi nu inteleg asta dar aia care traiesc asa ca mine inteleg

| Sofer a răspuns:

Dai Block la mesaje și ține-o acolo sa se oftice laughing

| ancaval a răspuns:

Se ține de tine pentru că tu îi dai atenție, răspunzi la mesajele, apelurile ei.
Dacă tu vrei să scapi de ea, atunci NU îi mai răspunde deloc. Încearcă cât încearcă și dacă vede că nu merge, renunță singură.

| mgtow explică (pentru ancaval):

Ieri am vorbit atat, de azi raman indiferent cu ea sa vad ce face dupa... ii arat ca nu.mi pasa de ea

| Endoryus a răspuns:

A cautat in alta parte si nu a gasit nimic. Nu te intoarce la ea. Merita o sansa daca nu se intamplase nimic rau dar inselatull. Stii cum se zice. Prima oara e mai grea. Plus ca Anca mai sus are partea ei de dreptate. Stii ca sexul frumos e mort dupa atentie si aia posibil sa nu aiba parte de la altul. Pentru acum. Ca atunci cand o sa gaseasca, uita de tine. Stii cum sunt ele.

| mgtow explică (pentru Endoryus):

Arata bine jupana i.am zis ca nu ii acord nici o sansa daca avea de gand sa fim impreuna, ea e in RO oricum. Poate se astepta sa o aduc in uk dar nu va fi asa

| Endoryus a răspuns (pentru mgtow):

Multe romance arata bine. Si mai multe au un caracter praf. Morala? Cauta alta.

| mgtow explică (pentru Endoryus):

Ce sa caut ca nu merita, raman mgtow cel mai bine, uite aici inlocuitor pentru femeie... mai trec 2-3 ani si o sa arate mai bine https://cloudclimax.co.uk/......th-armour/ nimeni nu poate sa imi castige increderea pierduta in femei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu zic sa-i mai dai o sansa ca sa te mai insele inca o data. laughing Ce MGTOW esti tu?
Ce visai tu la 16 ani si ce credeai ca va leaga probabil n-a existat niciodata, cu atat mai mult acum.
Nu te lasa pacalit de niste fantezii. Tipa nu te cauta pe tine pentru cat de mascul valoros esti tu, ci pentru ce poate obtine de pe urma ta si alti tipi nu s-au apropiat la aspiratiile ei...dar partea proasta e ca nici tu nu vei fi destul cat de curand, doar asta fac oamenii care insala...niciodata nimeni si nimic nu e destul.

| christall a răspuns:

Eu cand am terminat relatia amicala, l-am sters si din Facebook. Ca sa nu ma simt urmarita, sa-mi fac o noua relatie linistita.Rupe orice contact si lasa trecutul sa fie trecut.

| Ely1234567 a răspuns:

Dacă nu vrei sa te mai contacteze sterge-o