Atunci dă-i tu block și gata, oricum asta rămâne c ur.vă până moare, mici șanse să se schimbe
Oricum raman singur in viata... nici acum nu uit la 16 ani cand m-am despartit de ea aproape 13 ani au trecut nu am uitat-o chit ca am fost cu multe femei dupa. si de atunci am pierdut increderea totala in femei. Daca era sa ma incurc cu alta imi ziceam ca nu pot trai asa pentru ca e lipsa increderii, inselat, tradare. Viata pentru mine e destinata separat de cei cu familie si copii... exista 2 clase de oameni in viata singuri care nu au parte de partenera si cei care au. Nu au nici o vina aia care traiesc singuri pentru ca au incercat sa isi gaseasca pe cineva si nu au reusit atunci inseamna ca destinul lor e programat sa ramana singuri, asa e si pentru mine pot sa fac si sa schimb o groaza de lucruri pentru ca niciodata nu va fi bine, multi nu inteleg asta dar aia care traiesc asa ca mine inteleg
Se ține de tine pentru că tu îi dai atenție, răspunzi la mesajele, apelurile ei.
Dacă tu vrei să scapi de ea, atunci NU îi mai răspunde deloc. Încearcă cât încearcă și dacă vede că nu merge, renunță singură.
A cautat in alta parte si nu a gasit nimic. Nu te intoarce la ea. Merita o sansa daca nu se intamplase nimic rau dar inselatull. Stii cum se zice. Prima oara e mai grea. Plus ca Anca mai sus are partea ei de dreptate. Stii ca sexul frumos e mort dupa atentie si aia posibil sa nu aiba parte de la altul. Pentru acum. Ca atunci cand o sa gaseasca, uita de tine. Stii cum sunt ele.
Ce sa caut ca nu merita, raman mgtow cel mai bine, uite aici inlocuitor pentru femeie... mai trec 2-3 ani si o sa arate mai bine https://cloudclimax.co.uk/......th-armour/ nimeni nu poate sa imi castige increderea pierduta in femei
Eu zic sa-i mai dai o sansa ca sa te mai insele inca o data. Ce MGTOW esti tu?
Ce visai tu la 16 ani si ce credeai ca va leaga probabil n-a existat niciodata, cu atat mai mult acum.
Nu te lasa pacalit de niste fantezii. Tipa nu te cauta pe tine pentru cat de mascul valoros esti tu, ci pentru ce poate obtine de pe urma ta si alti tipi nu s-au apropiat la aspiratiile ei...dar partea proasta e ca nici tu nu vei fi destul cat de curand, doar asta fac oamenii care insala...niciodata nimeni si nimic nu e destul.
Eu cand am terminat relatia amicala, l-am sters si din Facebook. Ca sa nu ma simt urmarita, sa-mi fac o noua relatie linistita.Rupe orice contact si lasa trecutul sa fie trecut.