| lightangel_9535 a întrebat:

Am o problema destul delicata.
Am 16 ani si acum aproape 3 ani am fost impreuna cu o fata doar 1 luna de zile desi a fost 1 luna ea a tinut enorm la mine dar la vremea respectiva eu fiind foarte copil am crezut ca cica nu ma place si am parasito...
Intre timp am fost cu o fata cu care am fost impreuna 5 luni ma refer dupa ce am ne-am despartit tot am incercat sa o aduc inapoi desi la vremea respectiva eu de copil credeam ca ea isi bate joc de mine cand de fapt era invers...
Am ramas prieteni buni desi o vreme buna tot ma cauta dupa acea sau racit relatiile.
Cam de cateva luni 2 luni am inceput sa vorbesc cu ea ca sa zic mai mult din nou.
Si regret enorm...pentru ca acum dupa atatia ani mi-am dat seama la ce am dat cu piciorul acum mult timp.
E prea tarziu oare ce credeti? Oricum stiu ca nu mai am sanse...si nici nu ii cer ma simt ca un monstru si cred ca... dupa atatia ani eu chiar o iubesc pe fata asta am tinut la ea si cand am avut acea relatie de 5 luni dar am tinut asta in mine si nu am pomenit deloc despre asta am incercat sa o uit complet dar dupa ce s-a incheiat tragic acea relatie. si a mai trecut ceva timp am realizat.
Si regret enorm, in ultima vreme tot mai des vorbesc cu ea dar mai mult eu o caut ea mai rar ma mai cauta dar mai rar, si nu stiu ce sa fac ca ea recent sia si gasit pe altcineva si tin sa mentionez ca e genul cu care ajungi foarte greu sa fii e o fata foarte calumea.
Ma simt oribil ca un monstru.Ce sa fac sa o las impace sa nu o mai stresez sa o caut si sa ma faca vreun disperat sau sa insist tot mai mult, tin sa mentionez ca a zis saptamna trecuta ca i-ar placea sa iasa la un suc cu mine.Ea acum are o relatie la distanta.
Simt ca inca ar mai tine la mine dar chiar nu stiu vreau sa intreb si pe cine stie ce parere aveti? Mai tine la mine? Sa o las impace sa nu o mai caut deloc? In astia 2 ani si cand am fost 5 luni cu acea fata ea a tot incercat sa mai dea de mine cum mai aveam cate o cearta cu ea eu cu asta fiind cei mai buni prieteni imediat ma chema prin oras sau la un suc doar ca nu mergeam eu tot a incercat si inca incearca sa dea de mine desi nu chiar asa intens ca acum mult timp nu vreau sa o pierd din nou vreau sa bat fierul cat e cald cum s-ar zice.

2 răspunsuri:
| SpawNury a răspuns:

Incercarea nu costa, te inteleg si eu am trecut prin astea, si am incercat, daca o lasi in pace incearca sa n-o mai iubesti, sa numai tii la ea. daca, chiar o vrei cu adevarat si crezi ca si ea tine la tine, intreab-o frumos daca ar fi o idee buna sa fiti din nou impreuna. Eu iti recomand "cu forta" sa incerci sa te impaci cu ea, daca iubirea intre voi e asa de mare, n-o omorati.

| ღჩօოჩօղყƙღ a răspuns:

Stii cum e vorba aia
Incercarea moarte nu are, dar nici sansa de reusita
Merita sa incerci!