| danyy_4472 a întrebat:

Am o problema f delicata am o dragoste la dist prietena mea i din deva eu ar si suntem impreuna de 8 luni. In astea 8 luni o fost fidele sigur, da saptamana trec o fost plecata in turcia cu ceva dansuri si in ultmile 2 zile o fost cu un turc am aflat si mi-a zis ea mi-a recunoscut. si nu stiu ce sa fac sa i mai dau o sansa sau nu? o iubesc enorm si si ea o plans in genunchi sa i mai dau o sansa. ce sa fac va rog mult nu stiu? rasp serioase va rog? nu stiu sunt ff sigur ca ma iubeste ce sa fac? si fete si baieti va rog cat mai multe? pls.raspunsuri serioase? multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| katrin7727 a răspuns:

Pai eu cred ca daca ti la ia merita sa ai dai incao sansa adica ia ti-a spus adevarul daca lasa asa si nu mai iti spunea nimic ar fi fost mai bine nu ea a fost sincera dovada ca te iubeste asa ca ma dai o ultima sansa ULTIMA

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu, sa-ti spun drept, nu va dau prea multe sanse. De fapt, singurul mod in care vad ceva in viitor pentru voi este ca sa va despartiti acum, ca amici, si daca viitorul va va aduce in acelasi loc, atunci puteti sa incercati ceva mai mult...

| danielagoldica a răspuns:

I-ati gandul de la ea! Daca s-a dus in turcia cu dansurile si imediat s-a si dat la un turc sau l-a lasat pe turc sa se dea la ea inseamna ca e o curva si sigur o sa te insele mereu.

| shtephie a răspuns:

Fa ceea ce iti dicteaza inima!

| JustMe a răspuns:

Eu zic sa ii mai dai o sansa, pana la urma toti gresim uneori. Si daca a recunoscut inseamna ca se simtea vinovata.

| Ally_8613 a răspuns:

Fa exact ceea ce simti.

| Happines a răspuns:

Pai eu una zic. sa ii mai dai o sansa. adica nu pierzi nimic daca mai incerci.
Acum fai ce vrei. dar eu asa zic. daca te iubeste cum spui uh. nu o sa mai faca ce a facut...
Succes... si sa ne spui ce decizie ai luat tongue

| madalynamadyy a răspuns:

O sansa doar atat.