Trebuie sa treci peste dezamagirea relatiei anterioare, daca acela de dinainte a fost un idiot si ti-a distrus trecutul nu trebuie sa il lasi sa iti distruca si viitorul.
Nu vad logica de a te atasa de cineva care nu te iubeste, daca te-a parasit inseamna ca nu te merita, nu ai de ce sa suferi pentru el, ti-a facut chiar o favoarea ca te-a parasit pentru ca daca te incurcai intr-o relatie de durata cu cineva rau si mai tarziu te-ar fi parasit era si mai greu sa iti refaci viata.
Trebuie sa nu te mai complaci in tristete si sa ii dai o sansa prietenului tau actual, daca el e prea timid dar simti ca te place si e singur fa tu primul pas si spune-i ca vreti sa fiti impreuna.
Stiu ca nu e logic sa te atasezi de cineva care nu te iubeste si nici eu nu credeam in iubire la prima vedere dar s-a intamplat fara sa vreau si eram oarba, de asta se zice dragostea e oarba, si apoi mai tarziu iti dai seama ca erai proasta, exact mi-a facut o favoare ca m aparasit. Multumesc pentru sfat!
E bine sa te apropii usor de el dar fara sa simti ca grabesti lucrurile in vreun fel. Lasa totu sa decurga natural si nu mai sta atat si le intoarce pe toate partile. Te agati prea mult de trecut. "inca sunt in depresie dupa fostul" cine a decis asta? tu? Pai tu esti de vina. Trebuie sa-ti impui ca ai trecut peste nu ca inca tii la el
În probleme de voinţă nu prea are nimeni ce sfat să dea altuia. Voinţa e ceva ce vine din interiorul nostru si pe care numai noi o putem controla. Gândeste-te cum au făcut unii care au fumat douăzeci de ani si deodată s-au lăsat. Sau au fost dependenţi de un joc de noroc si, la fel, deodată i-au pus capăt. Voinţa, si nimic altceva. Dacă si tu ai voinţă, vei termina "deodată" cu amintirea despre fostul si vei începe o nouă viaţă. Simplu si la obiect.
Nu te grabi sa intri in relatii degeaba, așteaptă sa fii sigura. Cu totii avem zile in care nu ne place nimic.
"am nevoie de intelegere si sa fie langa mine si cand sunt trista" Trebuie sa ai si motive serioase sa fii trista, nu ceva penibil ca o fosta relatie. Nu ai fost maritata cu el, nu ai pierdut copii, nu ai pierdut casa sau 20 de ani din viata. Maturizeaza-te si treci naiba mai departe.