Cum sa te abtii? Identifica-te cu cei ce sufera in acele momente. Pune-te in pielea lor, gindeste-te cum ar fi sa ti se intimple tie. Si sa vedem daca vei mai avea chef de ris dupa aceea.
Acu' depinde şi de înmormântare. La cea a lui Băsescu sunt convins că o să fiu vesel şi eu...
Trebuie sa te abtii sau sa-ti rezolvi problema? Care-i motivul pentru care razi cand esti intr-o situatie in care cel putin o persoana sufera, intr-un fel sau altul? Te bucura, sau ce simti? Maturizeaza-te, controleaza-te si gaseste izvorul problemei; nu ignora, nu amana.
Nu trebuie sa iti controlezi rasul...pur si simplu daca asta simti ca trebuie sa faci asta sa si faci! dar incearca sa nu ranesti pe cineva cand faci asta, eu te felicit pentru starea ta de fericire in oricare moment al vietii! te pup:*
Aceeasi problema o am si eu, dar sunt cls 9 a, cel mai bine e sa te gandesti la altceva, eu am incercat sa ma pun in pielea altora da nu pot.
Si eu patesc uneori acelasi lucru. M-am intrebat de multe ori de ce oare
Am ajuns sa cred ca mi se intampla deoarece stiu ca nu am voie sa rad intr-un astfel de moment. Gandindu-ma ca nu trebuie sa rad, imi apare un zambet pe fata.
E ca si la ora de sport, cand trebuie sa faci un exercitiu dificil. Automat, te gandesti ca trebuie neaparat sa reusesti, ca daca nu ai reusi ar fi o mare dezamagire pentru tine; si nu reusesti. Totul se intampla din cauza ca tie iti lipseste increderea in tine.
Nu stiu cum ai putea sa te abtii, e destul de dificil. O metoda buna este autosugestia. Repeta-ti in gand "Eu am incredere in fortele mele, totul depinde de mine. Pot sa ma abtin".
Mult succes!
De obicei râzi când ţi se pare ceva amuzant.Ce ţi se pare amuzant la o înmormântare? Nu-mi răspunde mie, răspunde-ţi singură.Gândeşte-te de ce râzi aşa aiurea (că nu cred că băutura e de vină). Care e motivul pentru care faci asta şi dacă e unul întemeiat sau nu. Dacă tu crezi că nu e unul întemeiat ar trebui să priveşti totul cu mai multă seriozitate şi maturitate.Nu eşti copil de 3 ani să nu te poţi abţine sau să nu fi în stare să priveşti situaţia în adevăratul sens al cuvântului. Învaţă să te controlezi, iar totul va fi mai bine.
@William, imi spui si mie de ce ai mentionat clasa cu "dar" in fata? Pentru ca nu cred ca conteaza. La mine asta a inceput prin clasa a 5-a si dureaza pana in prezent (13 ani undeva). Nu prea se lecuieste cu timpul. O fi vreun intrerupator acolo la noi in cap care in situatii pesimiste automat se conecteaza, un fel de autoaparare fata de negativitate. Hm...
anonim_4396 întreabă: