| geo_2577 a întrebat:

Am o problema iubesc o fata si nu pot sa-i spun co plac dar luni la scoala ii spun ce credeti voi sa ii spun va rog vreau raspunsuri urgent.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i co iubesc si sa voi fi pentru ea un sprijin de nadejde si un ajutor toata viata mea si a ei. spune-i ca vreau sa fim impreuna si mai pune si de la tine ceva acolo, ca doar ma cunosti. fa-mi un pic de reclama.

10 răspunsuri:
| gigiro a răspuns:

1)Draga mea, m-am indragostit de tine! Pot spera la o prietenie sincera din partea ta? Ai si tu aceleasi sentimente fata de mine? 2 )Draga mea, crezi ca poti sa ma ajuti, intr-o problema? De ceva timp, mi-am dat seama ca.nu poate trece o zi fara sa te vad, ma gandesc tot timpul la tine, tot ceea ce fac privesc si prin ochii tai. 3 ) Mi-am pirdut uzul ratiunii, trebuie sa te vad, sa te aud, sa te simt aproape, sa-ti simt mirosul...

| Razvan a răspuns:

Ce exprimare literaralaughing
Pai zii mai ca o placi ce mai astepti? Poate ti-o ia inainte unul care nu asteapta momentul potrivit si ramai cu buza umflata
Curaj gaina ca te taibig grin

| Deea a răspuns:

Eu zic sa ii spui. Incercarea moarte n-are.

| karra a răspuns:

Ce poti sa patesti? o sa te bata? nu cred, ii spui ce simti daca iti impartaseste sentimentele foarte bine daca nu, nu trebuie sa fii distrus mai sunt fete si cu siguranta vei da peste cea potrivita. Eu zic sa ii spui dar frumos si sa nu pari un disperatwinking

| DeeDee28 a răspuns:

Eu zic sa ii spui... nu ai nimic de pierdut pentru ca se poate ca si ea sa te placa... iar daca nu, macar ai incercat. Succeswinking

| Frau a răspuns:

A mers?big grin

| LinNaA a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa incerci...mai bine incerci decit nimic Succese:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu incerci cu o invitatie, cu o apropiere, cu o raminere cu ea in urma fata de un grup, cu un drum in doi spre scoala? De ce sa te pierzi in cuvinte?

| robby212 a răspuns:

Ei, tu arati ok, ai sanse de 99, 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999 la suta!

| sssSnake a răspuns:

Cam catii ani ai?big grin ca depinde si de varsta cum o iei imi fine daca e intre 10-14 o iei cu o plimbarica, un suculet, pac pac, te iei in vorba, ii spui subtil ce simti si o sa inteleaga eabig grin daca e 15-18 ii zici pur si simplu ce simti...la ele merge sa le spui si asabig grin sau mno... vorbeste cu ea, fai un cadoo, etc big grin (NU CONTEAZA CA, CADOUL SA FIE MARE, CONTEAZA GESTUL ) big grin succEs