Buna! Pai ar trebui sa te pui pe invatat si pe mine ma smotocea mama si am ajuns sa ii multumesc pentru ca am luat capacitatea fara probleme mi-am absolvit liceul cu brio si asta datorita ei.Asa ca burta pe carte si o sa vezi ce repede se rezolva problema. Cere-i ajutorul unde nu intelegi sau unde nu te descurci prea bine.Bafta!
Inseamna ca esti puturoasa si mergi la scoala degeaba.la ce te duci? ca de invatat nu inveti? atunci? doar sa pierzi timpul de pomana? eu unul ti-as lua dreptul la calculator pana cand ajungi prima la invatatura. dupa aia te-as lasa doar o ora cat iti faci referatele sau alte probleme scolare.
Fatuca? am o prietena de la voi din moldova, care e maritata acilea la Galati. fata desteapta, cu facultate.si alte cunostinte de la moldova,oameni,integri, harnici, buni.da tu ai 13 ani si vad ca ai alte apucaturi decat scoala.schimba-te bre lasda prostiile si apucate de invatat.mai ai cel putin 10 ani de scoala seriosi.
Draga stai linistita,ar trebui sa-i spui mamei tale,si ar trebui sa vorbiti serios despre chestia cu lovitu,eu am o gramada de note rele mama ma cearta dar nu ma loveste,ar trebui sa-i spui adevarul, panal la uram tot afla si sai promiti ca n-o sa mai iei note mici, asta ar insemna ca si u ar trebui sa-ti faci temele si sa fii mai concentrata la evaluari!