| Catacombe a întrebat:

Am o problema. La scoala ne-am dat cadouri reciproc, si eu am primit cel mai mare cadou. Nu am vrut sa il desfac la scoala. Cand am ajuns acasa am sesizat ca am avut si cel mai frumos cadou. Cred ca acea persoana care mi l-a luat s-a simtit prost. Ce sa fac? Sa iau maine cadoul la scoala?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| Mihaela1964 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa-i multumesti colegului care ti l-a daruit, atat. Nu trebuie sa te dai peste cap si sa-i faci cadou ceva echivalent ca valoare si nu cred ca s-a simtit prost, ci cred ca s-a bucura ca a putut sa-ti daruiasca ceva deosebit, deci lasa-l sa se bucure de bucuria ta, nu? happy

7 răspunsuri:
| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Mulţumeşte pentru cadou şi scuză-te pentru gest.

| neutrino a răspuns:

Normal ca da.

| K0sti a răspuns:

Raspuns corect: Bogdan_Mario_1985

| Fatamuntilor a răspuns:

Codul bunelor maniere spune sa desfaci cadoul in fata persoanei respective si sa-ti sa-ti exprimi bucuria chiar daca nu prea ti-a placut cadoul.
De ce sa se simta prost persoana perspectiva?
Maine la scoala ii multumesti colegului tau, iar daca poti ii iei ceva dragut! Nu neaparat similar ca valoare. Important este gestul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un ceas ori o pereche de adidasi ori crampoane daca face vreun sport ca de exemplu rugby ori fotbal

| frostxtq a răspuns:

Sigur ca da. Ai fost norocos.

| Bogdan_Mario_1985 a răspuns:

Nu. Eu cred ca mai bine ar fi sa îi multumesti si sa îi spui ca ți-a plăcut dar dacă e ceva ce poți purta îl si poți lua la tine