| LarisaMaria a întrebat:

Am o problema la scoala. o prfesoara, m-a vazut pe hol cu un baiat, care tragea de mine sa urc cu el... si pe urma tot el urmatoarea zi voia sa-mi faca poze si eu nu voiam... dar profa a zis,, Faci fotografii cu el? ". Ea zice ca nu are nimic cu mine, dar el nu este bine vazut in scoala si ca,, Mama mea stie? " saptamana viitoare este sedinta cu parintii si nu stiu cum sa o fac pe profa sa nu-i spuna mamei. Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa-i spui mamei tale adevarul, chiar daca o sa te certe, dar e mult mai bine decat sa afle de la profesoara acest lucru.Prin acest gest dai dovada de caracter si sinceritate. În felul acesta iti vei face o carte de vizita foarte buna atat in fata parintilor tai cat si in fata profesoarei si vei fi apreciata pentru acest fapt.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dc sa-ti fie rusine? in viata sunt multe obstacole! Si dao Draq de profesoara ce stie ea! happy

| minnieee a răspuns:

Spune-i ca iti este doar un prieten sau ca doar se prostea si el.Nu ar trebui ea sa aiba treaba cu tine si cine umblii sau cu cine vorbesti.

| natalyia a răspuns:

Spune-i profesoarei sa nu-i zica nimic mamei tale! roag-o si zi doamnei invatatoare ca acel baiat va fi exclus din viata ta! succes!

| misterioaѕa a răspuns:

Deci nu ai ce face...profesoara o sa-i spuna...deci tu acum sa te gandesti ce o sa faci atunci. ii si si tu ca nu ai nici o treaba cu el si gata.

| Nu a răspuns:

Fa orice doar nu-i spune profei sa nu-i zica mamei tale, ca o sa lasi impresia ca ai ceva de ascuns.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i mamei tale ca acel baiat glumea cu tine si ca nu este nimic intre voi iar diriginta a interpretat gresit,nu trebuie sa jignim profesorii, daca stam si ne gandim bine ai zis ca baiatul acela este cam puslama, crezi ca diriginta ti-a vrut raul sau binele?

| LarisaMaria explică:

Sunt sigura ca mia vrut binele... dar daca afla mama tot mi-e frica

| Anca a răspuns:

Cam asa militarie se intampla in scoala? laughing
Pai si ce treaba are profesoara cu ce faci tu?!

La cat sunt eu de impulsiva in situatii de genul asta, cre-ca m-ar si exmatricula.
Bine ...profesorii din liceu nu au amintiri prea placute cu mine, ce-i drept laughing))