Parerea mea este sa te desparti de ea. Daca nu te simti bine in relatia asta nu are rost sa o lungesti. Din ce ai scris, nu mi se pare ca ar avea cine stie ce sentimente pentru tine. Iti pierzi vremea cu ea, nu se va schimba. Vei gasi alta cu care te vei simti mai bine. Daca nu prea are ce discuta cu tine (dar are cu altii) nu va prea potriviti. Ea este genul care are nevoie de atentie; oricata ii vei da tu nu va fi destula si nu vei putea avea niciodata incredere in ea. Cat despre cei cu care vorbeste, probabil ca simt terenul slab si se asteapta ca le va iesi ceva.
Actiunile unei persoane conteaza, nu "impresia artistica"; daca actiunile ei te fac sa fii gelos, pai ai si de ce! Te-a si mintit, iar acum probabil ca iti cere sa ai incredere in ea. Aveti trei luni impreuna, fa-o sa dispara pana sa te atasezi prea tare de ea!
Nu sunteti compatibili deloc si numa iti pierzi timpul si incerci sa faci sa mearga ceva ce nu exista.
Meriti mai mult, e clar ca si-a pierdut deja respectul pentru tine. Mergi mai departe, nu te merita, next.
Că nu face sex cu tine să zicem că na... fiind virgine e mai greu, dar dacă vorbeşte cu 11000 de băieţi, nu te caută niciodată, nu mai aveţi ce vorbi, nu iese cu ţine deja este o problemă.
Nu ştiu ce vârstă aveţi dar chiar şi pentru o relaţie adolescentină lipsa de comunicare sau activitate nu este benefică. Dacă şi tu te întrebi de ce v-aţi împăcat e clar că nu trebuia.
Părerea mea este să îi scrii un mesaj sau să te vezi cu ea şi să îi spui tot ce ne-ai spus nouă şi să încheiaţi aceasta plictiseala ce voi o numiţi relaţie.
3 luni si nu stii cat mai rezisti ))))))) du-te, ba.
Lasa fata, merita ceva mai bun, saraca.
"ma trezesc in fiecare dimineata si ma gandesc cine sunt, regele lumii ori doar inca un prost, parca nu-s naiv si totusi am crezut. "
De ce nu ai dat direct link cu melodia The Motans - Versus.
Clar, te inseala cu un plescar in Lexus.( glumesc ).
Mi se pare dubios ca nu ti-a aratat mesajele.
Nu zic ca e ok sa o controlezi, dar daca tot ai ajuns aici iar ea nu a vrut sa vezi ce e acolo, e un semn de intrebare.
Spui ca te-a mintit si ca a schimbat povestea.
La capitolul comunicare ...praf.
Pune-ti intrebarea : Asta imi doresc eu?
Apoi raspunde-ti.
Nu esti nebun,doar nu prea ai incredere in tine.
Nu o sa te mint,fete bune se gasesc mai greu, dar cu tipa cu care esti acum nu cred ca o sa ajungi undeva.
Stii de ce?
Nu pare ca sunteti pe aceeasi lungime de unda, tu vorbesti si ea tace, raspunde sec, e o mutalauca.Problema ei, dar eu as obosi ca MEREU sa vorbesc eu.
Nu cred ca va potriviti.
Decizia iti apartine, eu iti urez multa bafta.
Te-ai despartit de ea ca te inseala, v-ati impacat dupa 2 zile, sunteti impreuna de 3 luni, ea e virgina. Esti la inceput de carieara, distreaza-te nu-ti inventa probleme. Fii mai evaziv si mai indiferent.