| iuliana1221 a întrebat:

Am o problema mai ciudata...sunt foarte timida desigur sa scriu nu mi-e teama dar cand intalnesc pe cineva nu scot o vorba si ma inrosesc toata de exemlu saptamana trecuta a fost o verisoara de-a mea(cea mai buna) cu iubitul ei si nu ne mai vazusem pana atunci iar eu tot fugeam de el (ca un copil micut) nu stiu de ce dar simteam ca asta trebuie sa fac nu e vorba ca nu-mi placea de el era chiar dragut dar asta simteam. si va dati seama ca e cam greu sa-mi fac prieteni sau iubiti.am nevoie de ajutor pls

Răspuns Câştigător
| gyo a răspuns:

Asa mi se intampla si mie inainte.eu zic sa stai linistita si sa incerci atunci cand esti cu cineva sa fii tu insati, sa nu te panichezi si sa incepi sa zici "dar eu acum ce fac, dar eu acum ce zic?" totul vine de la sine.cu cat te gandesti mai mult la asta cu atat e mai rau, trebuie sa faci tot posibilul sa te calmezi si sa deschizi o convorbire(lucruri minore de exemplu, pentru ca din vorba in vorba ajungi la lucruri mai mari sa zicem asatongue)

se poate trece peste timiditate daca ai ambitietongue

succes:*

5 răspunsuri:
| AlecsandraG a răspuns:

Buna.Cred ca ai o problema la nivel emotional si nu neaparat este vina ta ci asa te-ai nascut.Sunt persoane mai timide si persoane mai indraznete.Nu trebuie sa ai un complex mare in ceea ce priveste aceasta problema ci ar trebui sa incerci sa o rezolvi.Nu demult am citit o carte "Cum sa tii un discurs in public.Cum sa ai incredere in tine" si sincer am avut de invatat foarte multe din ea.Iti explica cum sa-ti faci curaj sa socializezi cu persoanele din jurul tau, cum sa fii mai indrazneata si cum sa-ti recapeti increderea in tine.Caut-o si poate te va ajuta.Bafta:*

| axelmatei a răspuns:

Si intrebarea este ?

| nicoleta24 a răspuns:

Exact asa am fost si eu inainte. Eu m-am schimbat datorita prietenilor. Am petrecut mult timp in compania lor, si crede-ma dupa prima relatie care o s-o ai nu o sa t simti atat de timida. Totul se schimba radical.

MULT SUCCES!

| Andra974 a răspuns:

Stiu cum e asa sunt si eu uneori, tot ce trebuie sa faci e sa fi tu. jucati un joc, vorbiti despre ceva comun... nu trebuie sa fi rusinoasa, asta nuprea o sa te ajute. Asculta sfatul meu happy... Papa :*

| Deviliz a răspuns:

Asa eram si eu inainte. eram timida nu scoteam o vorba si acum nu imi mai tace gura. totul este sa incerci sa vorbesti si vrei sa fi mai tupeista. eu inainte nici cu mama nu vorbeam dar vazand ca cei din jur vorbesc non stop am vrut sa ii intrec si am facut exerciti singura vorbind cu mine in oglinda incearca si u poate merge