Întrebare recomandată | radyen123 a întrebat:

Am o problema mare de tot la liceu straight face
Sunt in clasa a 9-a. Cand eram in scoala generala, mai exact cand aveam 11 ani am fost victima unui pedofil (nu are rost sa dau detalii), eram intr-a 5-a si s-a aflat asta in scoala. Parintii m-au mutat imediat ca sa nu sufar din cauza colegilor. Pana aici e bine, insa acum, intr-a 9-a, sunt coleg de clasa cu un fost coleg care stie si, retardatul, care a spus mai departe si in liceu. Nu inteleg de ce a facut asta, nu i-am facut nimic rau in toata viata mea. Acum va dati seama cum ma simt, lumea stie si ma trateaza diferit (oricum ma tratau fiindca eu sunt tipul ciudat), colegii ma ocolesc si ma striga in toate felurile. Imi vine sa plang cand trebuie sa ma duc la scoala, din cauza asta am si multe absente si o situatie cu notele proasta. Aveti vreo solutie?

34 răspunsuri:
| overlyattachedgirlfriend a răspuns:

Mixaela are dreptate.Trebuie sa infrunti situatia si sa nu le dai atentie colegilor tai, care vorbesc fara sa incerce sa se puna in locul tau.Fii tare si o sa vezi ca situatia o sa se rezolve! In privinta absentelor, te sfatuiesc sa te duci la scoala, sa inveti, sa iei note bune, sa le arati ca nu te afecteaza ce zic ei.:*

| EuAmy a răspuns:

Buna happy Incearca sa vorbesti cu profesorii diriginta/dirigintele si sa le ceri numarul de telefon al paintilor colegilor tai. Ia numarul parintilor contacteaza-i si spune-le sa vorbeasca cu copii lor sa te trateze ca un om normal nu ca pe un animal fara minte... Sa vorbeasca parintii tai si cu diriginta si cu ceilalti parinti si sa ajunga la o concluziehappy

| CaramelShiCiocolata a răspuns:

Trateaza-i cu spatele.Capu sus si zambetul pe fata chiar daca te doare incearca sa iti gasesti alinare prin ceva adica de exemplu muzica, pictura, etc :*

| Anonimousisback a răspuns:

Zi-le tuturor ca te doare undeva si nu e absolut deloc vina ta ca ai avut problema cu un pedofil... Da-i in ma-sa... :I